Katalog ve Broşür Tasarımı

Katalogların tasarımı ve reklam broşürlerinin tasarımı sayesindedir. Hedef kitleniz ürünlerinizin veya hizmetlerinizin potansiyeldir. Faydasını çok daha iyi yakalayacaktır.

Kataloglar ve Broşürler tasarlayarak ürünlerinizi tanıtın

Bu kadar ticari görünmeden reklam mesajınızı nasıl iletebilirsiniz?

Bir broşürün hedef kitlenize hitap edemeyecek kadar reklam olduğunu düşünüyorsanız. Diğer medya ile daha bilgilendirici ve yakın bir tonla kombinasyonun sorununuzun çözümü olabileceğini bilmelisiniz.

Dijital reklam kataloğu, bir markanın mesajının ince bir şekilde iletilmesini sağlayan ideal kaynaklardan biridir.

Reklam broşürleri aracılığıyla, teklifinizi piyasaya sürmek için doğrudan ve açıklayıcı bir mesaj iletebilirsiniz.

Tekliflerini, benzersiz ve tanımlanmış bir mesajla bir katalog aracılığıyla göstermiştir. Karar veren şirketlerin, kullanıcının marka hakkında daha fazla bilgi sahibidir. Olması için ilgi uyandırması çok daha olasıdır.

Bir katalog, grafik öğeler, görseller ve metin kombinasyonuyla eğlendirmelidir. Neyin gerçekten önemli olduğunu söylemenin ve eski ve potansiyel müşterilerinizi yalnızca kataloğunuzdur. Kapağına yerleştirmenin değil, ürünleriniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanın ince bir yolu.

Bi Düşün Medya ve Ajans, Katalog Tasarım konusunda uzman hizmeti sunar. Tek yapmanız gereken bizleri aramak.

Çekici ve yaratıcı Ürün Kataloglarının tasarımı

Yaratıcı katalog tasarımı yoluyla doğru pazarlama mesajını almanıza yardımcı olmak istiyoruz ve bunun için öncelikle reklam kataloğu kapağının tasarımına odaklanacağız.

Ardından, kullanıcının dikkatini çekmek ve teklifinizin en iyisi olduğunu hissettirmek için fikrinizi eğlenceli bir şekilde, grafikler ve fotoğraflar aracılığıyla nasıl ileteceğinizi analiz edeceğiz.

Aynı şekilde, reklam broşürlerinin tasarımı da içeriği düzenlemek ve müşterilerinizin ilgisinin kaybolmasını önlemek için gereklidir.

Bu nedenle, şu 4 adımı izlemelisiniz: hedefleri tanımlayın, fikirleri dinamik olarak düzenleyin, metni dağıtın ve yüksek kaliteli resimler ekleyin.

Reklam kataloglarının tasarımında size nasıl yardımcı olabiliriz?

Ürünlerinizi veya hizmetlerinizi basit ve anlaşılır bir yapıyla, grafik ve fotoğraflarla tanıtma imkanı sunuyoruz. Böylece kullanıcılar ilk başta hangi ürün veya hizmetleri sunduğunuzu anlayacak ve markanız hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için ilgi uyandıracaksınız.

 

Bi Düşün Medya’yı seçmenin tüm faydaları:

Sadelik ve tutarlılık

Firmanızın markasına bağlı, temiz bir tasarım üzerinde çalışıyoruz, müşteriyi yakalamak için görsele hassasiyetle özen gösteriyoruz ve onlara ürünleriniz hakkında gerekli bilgileri veriyoruz.

Harika bir deneyim

Pazarda 15 yılı aşkın süredir, farklı büyüklük ve sektörlerdeki şirketlerle çalıştıktan sonra, her türlü proje ve yeni zorluklarla yüzleşebiliyoruz.

Çözüm ekibi

Ortaya çıkan herhangi bir sorunla karşılaşıldığında, her alanda uzmanlaşmış ekip üyelerimiz belirlenen son teslim tarihine göre ayarlayarak en uygun çözümleri sağlayacaktır.

Maksimum güvenlik

Bize sağladığınız tüm bilgiler, işinizde güvenliği sağlamak ve böylece müşterilerinize iletmek için azami özen ve profesyonellikle ele alınacaktır.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..