Orijinal Katalog tasarımı

Kataloglar, müşteri ile şirketiniz arasındaki evrensel bir iletişim şeklidir. En iyi şekilde dikkatlerini çekmek için çok önemli görsel erdemlere sahip olmalıdır. Profesyonel kalitede kataloglar tasarlıyoruz.

Şirketler için ürün kataloglarının tasarımıdır. Bu kataloğu kendi veya potansiyel müşterilerinin önünde kapak mektubu olarak kullanılır. Birçok müşterimizin iletişim araçlarının bir parçasıdır. Borgen olarak, kataloğunuzun tasarımında, düzeninde ve kopyasındaki her ayrıntıdır. Pazarlama ve satış stratejinizde önemli bir parça haline getirmek için özen gösteriyoruz.

Hem kataloglara uygulanan grafik tasarımında hem de sonrasında ve üretimlerinde uzmanız, her zaman paranızın karşılığını en iyi şekilde ayarlıyoruz.

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak Katalog tasarım konusunda uzman hizmeti sunuyoruz. Size özel teklifler için bizleri arayın.

Tasarım departmanımızda tüm süreci yaratır ve kontrol ederiz. Profesyonelleri koordine ederiz ve tüm yaratıcı, dahili ve harici durumlarda sabit bir kalite seviyesini koruyoruz . Tüm çabalarımıza, şirketler için ürün kataloglarının tasarımının bir bitişidir. Ve maksimum kaliteye sahip olması için rehberlik ediyoruz, çünkü iyi sonuçlar elde etmek için reklamınızın en uygun olması gerektiğini biliyoruz.

Konsept , yaratıcılık, fotoğraf,  içerik yazım denetimi konularında adım adım çalışır.   Profesyonelleri seçer ve kataloğunuzun tasarımının sizin için uğraşırız. En verimli ve uygun olması için baskıda veya herhangi bir konuda en uygun tedarikçileri seçeriz. İletişim, reklam ve tanıtım ihtiyaçları. En yüksek talep düzeyini karşılayan bir sonuca ulaşmak için tasarım, düzen, fotoğraf, programlama, baskınındır. Yaratıcı, stratejik ve üretim ve bitirme mükemmellik düzeyini korumasını sağlamak amacıyla her şeyin içindeyiz .

Pazarlama ve İletişim Stratejiniz hakkında tavsiyeler

Rekabetinizle ilgili farklılaşma faktörlerini bulmanızı sağlayan ve kendiniz için belirlediğiniz pazarlama hedeflerine ulaşmaya yönelik stratejiyi belirlemenize yardımcı olmak için yanınızdayız.Kataloğunuz için içerik geliştirmeKataloğun metin içeriği olan kopyalama, genellikle kendi ürün kataloğunuzu geliştirirken en zor görevlerden biridir. Bu nedenle, metni, anlatıyı ve öykü anlatımını tasarlayıp yazabilmek için yazma hizmetlerimize güvenebilirsiniz.

Kavramsal oluşturma: Şirketler için Ürün Kataloglarının Tasarımında önemli bir adımTüm grafik iletişimin geliştirildiği bir konsept ve dolayısıyla şirketler için ürün kataloglarının tasarımını tanımlıyoruz .

Sanat Yönetmenliği ve StilKonsepti, hedef kitlenize ve ürün ve / veya hizmetinizin türüne göre yönlendirilen imajı ve arzu edilen yaratıcılığı aktaran estetik bir kalıba dönüştürüyoruz.

Firmalar için Ürün Kataloglarının Tasarımına Uygulanan Grafik TasarımTasarım, reklam ve pazarlamanın anahtarıdır. Borgen’den, broşürü netleştirmek ve sipariş etmek için en yaratıcı ve kendi grafik tasarım ve iletişim vizyonumuzu sağlıyoruz ve okunabilirliği, kullanılabilirliği, görünümü, bitişini ve görünürlüğü artıran bir estetik sağlıyoruz.

 Kataloğunuzun Dijital Versiyonu

Çoğu kataloğun basıldığı doğrudur. Ancak çoğunun web, haber bültenleri veya sosyal ağlar aracılığıyla dağıtıldığı da doğrudur. Bu amaçla, Borgen’de şirketler için ürün kataloglarının tasarımını gerçekleştirir. Kataloğun dijital bir versiyonunu PDF veya geçici web geliştirme ile oluşturma seçeneği sunuyoruz .

 

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..