Video Prodüksiyon

Hedefimiz sizin istek ve beklentilerinizi; kendi özgün fikirleri, profesyonel çalışma anlayışı ve işindeki titizliği ile birleştirerek; hedef grup müşteri kitlesine uygun mecraları kullanarak, bütçeleri efektif kullanan iletişim stratejileri oluşturan, zamanında ve doğru mesajlar vererek, kurumunuzun ve markanızın hak ettiği platformda yer almasını sağlamaktır.İhtiyacınız olan tüm videolar için üst segment hizmet anlayışımız ile  firmanızı beklentilerinizin çok ötesine taşımak için biz hazırız.Ya Siz? Bi Düşün Medye ve Ajans olarak sizler için en iyi Video Prodüksiyon hizmetini verebilmek için buradayız. Eğer siz de video tanıtımını yapmak isterseniz hemen bize ulaşın!

İŞTE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ YÜZLERCE PROJEDEN BİR KAÇI;

ASRI VEFA SOSYAL  YARDIMLAŞMA ve DAYANIŞMA DERNEĞİ

Ataşehir Belediyesi Hayvan Hakları Moda Sahnesi 3

HİRANUR DERNEĞİ AFRİKA ÇAD’DA

HALİÇ PANAROMA TANITIM FİLMİ

Magnesia Thermal Hotel Tanıtım Filmi 2016

CAN OKER FASHION TANITIM FİLMİ

Kale Yapı Reklam Tanıtım Filmi

KAISON SUSHI REKLAM TANITIM FİLMİ

Tech Data Dell EMC JetSpiff Reklam Tanıtım FİLMİ

TANITIM VİDEOSU NASIL OLUŞTURULMALI?

Hiç bir tanıtım videosu oluşturmak istediniz mi? Sonuçta video içeriği, sosyal medya gönderilerinden ve reklamlardan e-postalara ve pazarlama sitelerine kadar pek çok şekilde kullanılabilir. Peki “video oluşturmak istemekten” gerçekten komut dosyası oluşturup üretmeye nasıl geçersiniz? Karmaşık görünüyor, değil mi? Aslında oldukça basit! Şimdi, Samsung ve Visa gibi büyük müşteriler için milyon dolarlık reklamlar yazdım ve StartupThreads ve Amino gibi SaaS şirketleri için hurda videolar yazdım. Ve videonun şirketi, bütçesi veya nedeni ne olursa olsun, ilk fikirden son kurguya kadar her videonun izlediği oldukça basit bir format vardır. Aşağıda, video fikrinizi kafanızdan alıp izleyicilerinizin ekranlarına taşımanıza yardımcı olacağını umduğum 3 adımı özetledim!

1. Adım: Hedefinizi belirleyin

Videonuzun senaryosunu hazırlamak için oturmadan önce, bir adım geri atıp ilk etapta neden bir video oluşturmak istediğinizi düşünmelisiniz. Videoların prodüksiyonu pahalı olabilir, bu nedenle diyalog yazmaya başlamadan önce hedefleriniz konusunda net olmak önemlidir. Örneğin: Belki yeni bir şirketsiniz ve markanızı / misyonunuzu web ziyaretçilerine tanıtan bir video istiyorsunuz. Veya belki de potansiyel alıcılara daha fazla açıklamaya ihtiyaç duyan yeni bir ürün grubunuz var. Belki de sadece bir satış yapıyorsunuz ve insanları harekete geçmeye iten bir videoya ihtiyacınız var. Pek çok şirketin tanıtım videoları oluşturmasının yaygın nedenlerinden bazıları şunlardır: Marka bilinirliği Satışları arttır Trafik çekmek Müşteri katılımını artırın Müşterileri eğitin Unutulmaması gereken bir nokta: Birden çok hedefiniz varsa, birden çok video oluşturmayı düşünebilirsiniz. Bir videoya (özellikle kısa olanına) ne kadar çok hedef (veya fikir) sığdırmaya çalışırsanız, senaryoyu karmaşıklaştırma ve kitlenizin kafasını karıştırma olasılığınız o kadar artar.

2. Adım:

Bir yön seçin Artık “neden” iniz var, yön açısından neyin mantıklı olduğunu belirlemek biraz daha kolay olmalı. Örneğin, sitenizdeki ana sayfa kahramanı için bir giriş videosu oluşturmak isteyen yeni bir şirket olduğunuzu varsayalım; videonun amacı markayı tanıtmak ve insanların kaydolmasını sağlamaktır. Bu durumda, doğası gereği daha çok “giriş” veya “açıklayıcı” çizgileri olan bir videoyla gideceksiniz. Hatta birkaç yönün bir kombinasyonunun mantıklı olduğunu görebilirsiniz. Örneğin, belki yeni bir şirketsiniz, ancak çok fazla rekabete karşısınız. Belki de “sorun / çözüm” açısına sahip “giriş” tarzı bir video ideal olabilir (sorun olarak “eski yolu” ve çözüm olarak “yeni yolu” [yani şirketinizi) gösterir). Size fikir vermek için, girebileceğiniz olası yol tariflerinin bir listesi aşağıda verilmiştir: Giriş: Kitlenize kim olduğunuzu söyleyin, misyonunuzu açıklayın vb. Açıklayıcı: bir şeyin nasıl çalıştığını açıklayın (ürününüz veya belirli bir özellik gibi) Problem / çözüm: eski yolu / yeni yolu ve ürününüzün nasıl çözüm olduğunu gösterin Anlatım: Bir şeyi ustaca tanıtmak veya açıklamak için hikaye öğelerini (olay örgüsü, çatışma, çözüm vb.)

 

Kullanın Harekete geçirin: Kitlenin bir şeyler yapmasını sağlayın (yani, şimdi alışveriş yapın) Ürün odaklı: belirli bir ürünü veya özelliği tanıtın veya sergileyin Referans: Müşterilerle belirli bir konu veya tema etrafında röportajlar, alıntılar, ses baytları vb. Onay: ünlü veya etkileyici onayı / benzerliği kullanımı Bilgilendirici: hedef kitlenizi belirli bir şey, eğitim tarzı vb. Hakkında eğitin Eğlence: Hikaye, mizah vb. Kullanarak izleyicilerinizi memnun edin veya onlara ilham verin. Hedefinizi ve yönünüzü kesinleştirdikten sonra, videonuzun tonunu belirleyerek yaklaşımınızı daha da hassaslaştırma zamanı.

3. Adım: Zil sesini ayarlayın

Ton, bir şeyin “genel karakteri veya tavrı” olarak tanımlanır. Ancak bunu basitleştirmek için, videonuzun izleyicilerinize nasıl hissettireceğini düşünebilirsiniz. Örneğin, izleyicilerinizi güldürmek mi yoksa hareket etmelerini mi istiyorsunuz? Bilgili hissetmelerini mi istiyorsunuz yoksa onlara bir hikaye mi anlatmak istiyorsunuz? Unutmayın, yaratıcı yönün (2. Adımda seçilir) gitmeye karar verdiğiniz tonla iyi oynaması gerekir. Örneğin, ana sayfa kahramanınız için “giriş” tarzı bir video oluşturmaya karar verirseniz, satış gibi şeyler için en iyisi “acil” bir üslup kullanmak muhtemelen mantıklı olmayacaktır. (Elbette, belirli bir yaratıcı yönü beklenmedik bir tonla eşleştirmek illa ki kötü bir şey değildir – sadece doğru uygulama söz konusudur). Aşağıda, konseptiniz ve yaratıcı yönünüz için keşfedebileceğiniz çeşitli tonlar bulunmaktadır: Dramatik – sizi duygusal olarak hareket ettirir. Örnek: P&G Olimpiyatları reklamı Anlaşılır / bilgilendirici – açık ve öz.

 

Örnek: gumroad Konuşma – gündelik ve özgün. Örnek: Glossier “benimle hazırlan” videosu Acil – şimdi olduğu gibi harekete geçmenizi ister. Örnek: Macy’nin yılbaşı indirimi Eğlenceli / şakacı — eğlenceli yaratıcı araçlar kullanır (örneğin, insanbiçimcilik gibi). Örnek: Slack Mizahi – komik; seni güldürür veya gülümsetir. Örnek: Old Spice İlginç – bir noktayı eve götürmek için tuhaflık veya beklenmedik şeyleri kullanır. Örnek: Zazzle Cutesy – seni “awww!” Yapan bir şey. Örnek: Cheerios Eğlendirici – bilgilendirmeyi ve eğlendirmeyi amaçlar. Super Bowl reklamları genellikle bu kategoriye girer. Örnek: Nerd Skin Care İlham Verici — harekete geçmek için ilham kullanır (manifestolar genellikle bu tarzda yapılır). Örnek: Squarespace İddialı / havalı / havalı— genç, şık, modaya uygun vb. Bir his verir. Örnek: Converse Lüks – parlak, süslü, gösterişli, seksi, zengin. Lüks araba reklamlarını, lüks otel zincirlerini vb. Düşünün. Örnek: Vegas Otel reklamı Keşfedebileceğiniz çok daha fazla ton ve yön vardır, ancak umarım bu size videonuzun nasıl canlanacağı konusunda bazı fikirler verir. 

Unutmayın, Bi Düşün Medya ve Ajans olarak sizler için en iyi Video Prodüksiyon hizmetini vermek için buradayız!

 

    Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

    Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..