Araç giydirme – En Uygun En Kaliteli Dijital İstanbul 2023

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’da En Uygun En Kaliteli Dijital baskı hizmeti sunuyoruz. Detaylı bilgi ve sipariş için bize ulaşın. -0212 643 75 50- Giydirilecek araç operasyondan önce temiz bir şekilde yıkanmalı ve iyice kurutulmalıdır. Aksi takdirde hava kabarcıkları kalacak ve reklam iyi yapışmayacaktır. Üzerinde hava kabarcıkları varsa iğne veya çekiç ucu ile delinerek söndürülür. Ancak bu delikler büyükse zamanla genişler ve belirginleşir. Bu işlem sırasında isteğe bağlı olarak keçe veya sıvama tarağı kullanılmaktadır. Sıva tarağı kullanılacaksa tarağın üzerine bez veya benzeri bir şey konularak yapılmalıdır. Bu yapılmazsa malzeme çizilebilir. Genellikle aracın önce yanları sonra camları sıvalıdır. Pencereler delikli folyo ile kaplanmıştır. Sıvama işlemi tamamen bittikten sonra aracın yüzeyi tamamen ispirto ile silinerek işlem tamamlanmış olur.

Aracı giydirmekle görevli kişi işi iyi bilmiyorsa malzemeyi ısıtmaya çalışırken yakabilir veya eritebilir. Bu nedenle, kişinin işinde yetkin olması faydalıdır. Bazı referanslarımızı inceleyebilirsiniz. Sayfamızda tasarım baskı ve montaj dahil anahtar teslim araç giydirme hizmeti vermekteyiz.

Bİ DÜŞÜN MEDYA VE KALİTELİ DİJİTAL

Araçların dışının özel bir malzeme ile genellikle reklam amaçlı kaplanmasıdır. İşletmeler kullandıkları araçlar üzerinde kendilerinin reklamını yapmak için bu yöntemi kullanırlar. Bu yöntemle taksi, otobüs, minibüs gibi toplu taşıma ve ticari araçlarda kazanabilirsiniz. Ayrıca bazı reklam firmaları ve araç giydirme firmaları şahıslara ait olan araçları kaplatarak sürücülere ek gelir sağlamaktadır.

Kapı logosu; aracın kapılarını kapsayacak şekilde yapılan kaplamadır. Genelde şirketler kendi araçlarında bu giydirme türünü tercih ederler. Bölgesel araç giydirme; aracın belli bir bölümünü, arka bagaj kapağı, ön kaporta, gibi belli bir bölgeye yapılan giydirme. Komple araç giydirme ise aracın dışının tamamen kaplanmasıdır. Genellikle taşımacılıkta kullanılan araçlarda, otobüs, minibüs gibi toplu taşıma ve ticari araçlar bu giydirme yöntemini tercih ediyor.Araç Giydirme ; Araç Üstü Reklam, Araç Giydirme, Araç Giydirme olarak da adlandırılır. Araç Giydirme; Cast Foil adı verilen yapışkanlı PVC ile yapılır. Bu yapışkanlı PVC Dökme Folyo’nun kalınlığı 0,05 mm’dir. Dökme Folyonun çok ince olmasının nedeni; Araç Giydirme işlemi yapılırken folyonun kolayca gerilerek aracın kanal oluklarına konumlandırılmasını sağlamaktır. Bu işlemin profesyonel Araç Giydirme ekipleri tarafından yapılması gerekmektedir. Araç Giydirme ile ilgili detaylı bilgiye Boran Reklam sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..