Araç Kaplama! Otomobil Reklam Giydirme

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’daki tesislerimizde Araç Kaplama hizmeti sunmaktayız. Detaylı bilgi ve sipariş için bize ulaşabilirsiniz. -0212 643 75 50-

Araç giydirme; Açıkhava reklamcılığında hedefe ulaşma açısından en önemli mecralardan biridir. Araç giydirme, araçların görsel olarak kaplanması işlemidir. Firma logonuz ve ürünlerinize ait görseller size özel hazırlanan tasarımlarla firmanıza fark katacaktır. Araç üzerine bölgesel ve tamamen uygulanabilir. Reklam araç kaplamaları yapılabileceği gibi komple renk değişimi uygulamaları da yapılabilmektedir. Araç giydirme – araç giydirme reklam uygulamaları ile diğer reklam alanlarına göre daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz.

Dijital baskılı araç giydirme, araçlarınızı hareketli bir panoya dönüştürür. Bu sayede marka bilinirliği ve yollarda binlerce etkileşim elde edebiliyor.

Yüksek Yatırım Getirisi

Araç Kaplama ve araç giydirme yüksek yatırım getirisi sayesinde popülaritesini her geçen gün artırmaktadır. Araç tasarımı ve uygulamasında 20 yılı aşkın tecrübemiz ile araçlarınızla marka ve firma bilinirliğini nasıl artıracağınızı çok iyi biliyoruz. Uzman tasarım ekibimiz ile logo ve görsellerinizi hareketli bir reklam makinesine dönüştürüyoruz. Doğru bileşenler ile araç giydirme işlemi ile iz bırakacak bir reklam uygulaması yapmak hiç de zor değil.

Düşük Maliyetler ve Maksimum Marka Bilinirliği

Araç giydirme reklamı, diğer reklam mecralarına göre en ekonomik reklam yöntemlerinden biridir. Yıllardır hareket halinde olan bir billboard’a sadece bir kez tasarım ve giydirme maliyetiyle sahip olabilirsiniz. Normalde, reklamlar aylık bir ücret karşılığında piyasadaki billboardlarda yayınlanır. Ancak araç giydirmede düzenli bakımlarla bu yılı 5 yıla çıkarmak mümkün. İşletme veya pazarlama araçlarında etkili bir reklam uygulaması ile her gün yüzlerce potansiyel müşteriye ulaşabilirsiniz.

Tasarım ve Uygulama Süreci

Bi Düşün Medya ve Ajans Reklam olarak kendi fabrikamızda kapalı ve kapalı alanda araç giydirmelerinin dijital baskı ve uygulama işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Tasarım konusunda tecrübeli ekibimiz tasarımlarınızı inceler ve revize ederek araca en uygun hale getirir.

Aracınızın görünümünü iyileştirmenin en iyi yollarından biri aracınızın rengini değiştirmektir. Ancak boya işlemi kalıcı bir uygulama olduğu için aracınızı restore ettirmeyi düşündüğünüzde geri dönüşü olmayan bir süreç olacaktır. Eksiksiz araç giydirme işlemi bu riskleri ortadan kaldırır ve ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılar.

Aracınızı ne kadar severseniz sevin, aracınızın boyası birkaç yıl içinde solacaktır. Mükemmel bir maviye sahip Mazda 3’ünüz artık eskisi kadar parlak görünmeyebilir. Belki de beyaz arabanızın görünümünü siyaha çevirmek istiyorsunuz. Araç Renk Değiştirme Aracınızın görünümünü baştan aşağı değiştirerek yeni bir araca sahip olabilirsiniz.

Araç giydirmede aracınız nereye giderse gitsin insanların markanızı görmesini garanti eder. Mükemmel ve çekici bir şekilde giyinmiş bir araca bakacak kimsenin olmayacağından emin olabilirsiniz.

Genel olarak aracınız büyük şehirlerde ortalama 30.000 ve 70.000 kişi ile karşılaşır. Bu da yılda 8,4 milyon kişiye karşılık geliyor. Bu sayıda kişiye hiçbir reklam mecrası ile ulaşamazsınız.

Ayrıca unutmamanız gereken bir şey de, siz aracınızı kullanmadığınız zamanlarda bile aracınızın reklamınızı göstermeye devam etmesidir. Hatta trafiğin yoğun olduğu alanlarda aracınızı park ederek billboard olarak da kullanabilirsiniz.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..