Araç Üstü Reklam Giydirme! İstanbul Otomobil Reklamı

Bi Düşün Medya ve Ajasn olarak İstanbul’da, Araç Üstü Reklam Giydirme yapmaktayız. Detaylı bilgi ve sipariş için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

Oto Kaplama profesyonel bir ekip tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde yanlış montaj ek yerlerinin birbirini tutmamasına, hava kabarcıklarının oluşmasına ve yapıştırılan Cast folyonun kısa sürede yerinden çıkmasına neden olacaktır. Bu işlem Dökme Folyo gerdirilmeden yapılmalıdır aksi takdirde ikinci parça (resmin devamı) birbiriyle uyuşmayacaktır. Tüm yapıştırma işlemi bittikten sonra pencerelere one way vision adı verilen delikli bir malzeme yapıştırılır. Bu malzemenin özelliği dışarıdan bakıldığında görüntü (basılı görüntü) olmasıdır.

Araç kaplanmadan önce araç nasıl olmalıdır?

Otomobil Giydirme işlemine başlamadan önce Araç temiz olmalıdır. Araç Kaplama işleminden bir gün önce araç yıkanmalı ve kapalı garajda kurumaya bırakılmalıdır. Bazı firmalar Araç Giydirme takmadan önce 1-2 saat yıkayıp yazın güneşte kurumaya bırakmaktadır. Bu yapılacak en büyük hatalardan biridir. Bu nedenle, su fitillerde kalır ve istemeden kaplanmış Dökme folyoya sızar. Dışarı çıkan su güneşi gördüğünde buharlaşır ve buhar etkisi ile Cast folyoyu kaldırır. Araç giydirme işleminden önce araç yıkanmalı ve su ve tozdan korunması için garajda muhafaza edilmelidir.

Araç Kaplamada Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Kaplama yapılacak aracın yüzeyinin temiz olması, Araç Kaplamasında kullanılacak Döküm Folyo üzerindeki mürekkebin iyice kuruması, Keçe Bez ile sıvanması, (iğne ucu ile) hava kabarcığı üflenmesi, Araç Kaplama Montajı sonrası alkol ile temizlenmesi bitti ve üzerinden fön makinesi ile geçiyor.

ARAÇ KAPLAMANIN REKLAM ETKİSİ

Reklam sektöründe reklam verebileceğiniz birçok mecra bulunmaktadır. Televizyon, Radyo, Gazete, Dergi, Tabela, Billboard vb. Bu çeşitliliğe daha birçok örnek ekleyebiliriz. Televizyon, Radyo, Gazete reklamları maalesef hem zaman hem de fiyat açısından firmaları zorlamaktadır. Fiyat politikası ve reklamın hedefe ulaşması açısından en önemli reklam mecrasının ARAÇ KAPLAMA olduğunu düşünüyoruz. Araç Kaplama (araç üstü reklam) için araç almanıza gerek yoktur çünkü firmanızın mutlaka aracı vardır.

Bu araç ister şahsi aracınız olsun, ister şirketinizin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik (ulaşım, servis, toplantı amaçlı) bir araç olsun. Bu araba sürekli trafikte olduğu için sürekli gezen bir reklam aracına sahip olacaksınız. Bu nedenle Car Cover (Araç reklamı) reklamı çok önemlidir. Araç Kaplama (araç üstü reklam) için ayıracağınız bütçe TV, Radyo, Gazete gibi reklamlara ayıracağınız bütçenin çok altındadır. Bir defaya mahsus bu ücret karşılığında aracınızdaki reklamı 3-5 yıla kadar kullanabilirsiniz. Ardından renkler solacak ve araç üzerindeki görsel yani görseli değiştirmek gerekecektir.

 

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..