Avrupa Vinil Baskı Fiyatları! İstanbul Vinil Baskı

Bi Düşün Medya Ajans baskı tesisleri olarak sizlerin Vinil Baskı işlemlerini üstleniyoruz. Detaylı bilgi ve için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

Kanvas baskı olarak da bilinen vinil baskı, dış mekan reklam ürünlerinde tercih edilen bir üründür. Vinil kanvas baskı ürünü dış ortam koşullarına dayanıklıdır ve dokusu sayesinde basılan fotoğrafları net bir şekilde gösterir. Sitemizde Çin 280 gr. Çin 440 gr. Avrupa 440 gr. Avrupa 510 gr. Vinil kanvas baskı siparişi verebilirsiniz.

Size dayatılan standart ölçülerin dışında artık Bi Düşün Medya Ajans’da istediğiniz ölçülerde çıktı alabilirsiniz. Kendi özel ölçülerinizi girerek istediğiniz kadar vinil baskıya sahip olabilirsiniz.

Dış mekan vinil baskı, dış mekanlarda tercih edilen baskı türüdür. Bunun nedeni baskısında solvent bazlı boya kullanılmasıdır. Bu nedenle kötü hava koşullarına dayanıklıdır. Soğuğa ve sıcağa ve suya dayanıklıdır. Her mevsim kullanılabilir ve uzun ömürlüdür. Kullanım alanları tabela, streç vinil tabelalar, bina cephe giydirme, kamyon korse giydirme, araç reklamları ve diğer açık hava reklam alanlarındadır.

AVRUPA VİNİL BASKI NEREDE YAPTIRILIR?

Dış mekan vinil baskı, iç mekan kullanımı için daha uygundur. Baskı daha kaliteli. Bunun nedeni, iç mekan baskılarının farklı bir makinede yüksek DPI’da basılmasıdır. Dış mekan baskı ile en büyük fark budur. Eğer baskılı vinil veya branda kapamayı yani insanların yakından görebileceği şekilde kullanacaksanız tercih edebilirsiniz. Dış mekan baskılarımızın da en az iç mekan baskıları kadar net olduğunu söylemeliyiz.

Vinil Kanvas Baskı Sipariş Vermeden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kullanım alanınıza göre iç mekan baskı veya dış mekan baskı seçimini doğru yapmalısınız. Genelde dış mekan baskı tercih edilir.
Vinilinizi veya kanvasınızı asmayı planlıyorsanız, kapsülleri seçebilirsiniz.

Vinil kanvas kenarlarının daha dayanıklı olması için kenar dikiş seçeneği seçilmelidir. 3 cm fazlalık arkadan katlanır ve dikilir.
Siparişinizi verdikten sonra tasarımlarınızı destek sayfamıza veya sipariş numaranız ile [email protected] e-posta adresimize gönderebilirsiniz.

Bir diğer fiyat faktörü de baskı sonrası fire hesaplamasıdır. Genel olarak malzemeler standart ölçülerde rulolar halinde kullanılmaktadır. Baskı boyutunuz malzeme boyutundan küçükse, kalan boşluk firedir. Ve genellikle boş kısımda fiyata dahildir. Bi Düşün Medya Ajans’da dijital baskı ürünleri için fire hesabı yapılmamaktadır. Baskı boyutunuz için ödeme yaparsınız.

Malzemeler standart ölçülerde top olarak satılmaktadır. Genellikle 156 cm ve 320 cm eninde ve 50 metre boyunda rulolar halinde üretilir. Tasarımınız bu ölçülerden büyük ise parça parça basılmaktadır. Daha sonra bu vinil parçaları özel bir kaynak cihazı ile birbirine kaynaklanır. Bu işleme vinil kaynağı denir. Vinil baskı fiyatları hesaplanırken kaynak yapılacaksa genellikle fiyata dahildir. Ancak vinil kaynağı da ücretsizdir ve fiyat hesaplama sistemimize dahil değildir.

 

Etiketler:

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..