Bas Kes Etiket Fiyatları! Baskes Folyo Dijital Baskı

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak kendi bünyemizde yer alan ekipmanlarımız ile Bas-Kes Etiketlerinizi itina ile üretmeye talibiz. Detaylı bilgi için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

Bas ve Kes Varak Etiket, dijital baskı makinelerinde varak üzerine basıldıktan sonra istenilen firma, ürün logosu veya herhangi bir özel kesimli stickerın belirtilen yerden tam olarak kesilmesi ile oluşturulur. Baskes etiket, baskı teknolojisine göre baskı, bıçak, kalıp ve zaman maliyetlerini ortadan kaldırarak küçük adetli işlerde müşteriye ekonomik çözümler sunmaktadır. Bi Düşün Medya ve Ajans baskı etiket işinizi özveri ile yapan güçlü bir ekibe sahibiz. İstanbul’dan tüm Türkiye’ye sepet folyo etiket gönderiyoruz.

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak Başakşehir Organize Sanayi Bölgesi, İPKAS Organize Sanayi Bölgesi ve Türkiye’deki firmaların etiket ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Üretimlerimiz konusunda uzman kadromuz tarafından son teknolojiye sahip makinelerimizde kaliteden ödün vermeden titizlikle yapılmaktadır. Baskı Kesim Etiket fiyatı için hemen bizi arayın.

Metalize veya yüksek yapışkanlı varaklardan istenilen ebat, renk, desen ve adetlerde baskı makinelerinde üretilen ürünler; Araç üstü yazılarda, vitrin konsept tasarımlarında, kampanya ve indirim yazılarında, tabelalarda, vitrin süslemelerinde, doğum günü ve parti organizasyonlarında, iç – dış ofis dekorasyonlarında ve duvar stickerlarında kullanılmaktadır. Baskes folyo etiket fiyatları ve satışı için bize ulaşın.

Folyo baskı, Bas&Kes, alüminyum etiket, damla etiket, Leksan Etiket, asit redüksiyonlu pirinç tabela, sticker etiket, asit redüksiyon etiketi, ostim metal etiket, serigrafi baskı, avm görsel uygulama, ivedik metal kabartmalı etiket, paslanmaz etiket, ankara etiket şirketler, U.V. etiket baskı, PVC etiket, alüminyum gravür etiket, asit redüksiyonlu pirinç etiket, yönlendirme levhaları, asit redüksiyon metal etiket, alüminyum etiket, dijital baskı, AVM reklam, cam giydirme, UV etiket, etiket baskı.

Baskes Etiket Fiyatları

Roland Dijital Baskı Makinası, firmanızın etiket ve baskı folyosu ihtiyacını, kalıp, bıçak, baskı teknolojilerine ihtiyaç duymadan, son teknolojiyi kullanarak ve anında çözümler üreterek karşılar. Ayrıca sepet etiketinin fiyatı da maliyet açısından kullanıcılarına uygun çözümler sunmaktadır. Başkes İstanbul fiyatları için hemen arayın veya sipariş butonu ile talebinizi bize iletin.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..