Bas Kes etiket üreten firma! Etiket / Sticker Baskı

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’daki tesisimizde Bas Kes etiket üretimi yapıyoruz. Detaylı bilgi ve fiyat için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

Bas Kes etiket, etiket üzerine yapılan tasarımın tek logo, araç logosu pencere yazısı veya düğme etiketi olarak basılması ve baskıdan çıkmadan kenarlarından kırpılmasıdır. Ancak bas kesim olarak kendi üretimimizde çözüm ortağınız olabiliriz.

Ayrıca su, nem ve güneş ışınlarından etkilenmez.

Ayrıca iç ve dış mekan kullanımına uygun olarak üretilmektedir. Dış mekan uygulamalarında zararlı etkenlerden korunmaları için selofan (koruyucu) uygulanır.

ŞEFFAF FOLYO BASKI

Şeffaf Folyo baskı (ŞEFFAF BASKI) istenilen ölçü veya ölçülerde dijital baskı makinesinde basılabilir. Ayrıca varak baskı ve opak baskı üretimimiz seri üretim olup hızlı teslimat seçeneği ile alıcıya kaliteli bir şekilde ulaşmaktadır.

Günümüzde özellikle dijital baskı işlerinde kullanılan Folyo Malzemesi PVC tipi arkası yapışkanlı baskı malzemesidir. Başka bir malzemeye ihtiyaç duymadan birçok yüzeye yapışabilmesi nedeniyle oldukça tercih edilmektedir. Folyo baskı tekniği, günlük hayatta kullanımının yanı sıra reklam sektöründe de yer alan malzeme sayesinde kullanılabilir hale gelmiştir.

Aynı zamanda CMYK dijital baskı makinesinde baskı yapılarak üretim yapılmaktadır. Ancak kırılmaz ve dayanıklı bir PVC etikettir.

Kullanımı kolay ve dayanıklılığı sayesinde uzun ömürlü olduğu için tercih edilmektedir. Aynı zamanda bir yardımcı malzemeye ihtiyaç duymadan arkası yapışkanlı şeffaf folyo baskı da yapılabilmektedir.

Ayrıca iç veya dış mekan kullanımına uygun şeffaf etiketler de üretmekteyiz.

Şeffaf folyo türleri diğer folyo türleri gibi kendinden yapışkanlıdır. Şeffaf folyo olarak da bilinir. Ancak mat ve parlak olmak üzere iki çeşidi vardır.

Şeffaf çıkartmalar (çıkartmalar) opaktır ancak suya dayanıklıdır ve çabuk solmazlar.

Aynı zamanda birçok alanda kullanılan bu folyo çeşidini hemen hemen her yerde görmek mümkündür. Hatta günlük hayatta birçok yerde karşımıza çıkarlar. Alışveriş merkezleri, restoranlar, hastaneler, bankalar, özel kurum veya şirketler gibi birçok yerde kullanılmaktadır.

Farklı kullanım alanları olan bu baskı türü, reklam veya kampanya metinleri basılarak kullanılabilir. Aynı zamanda iç dekorasyon olarak da kullanılır.

KANVAS BASKI

Kanvas baskı Duvar tablosu kendi imalatımızda adet veya seri adet olarak istenilen ölçülerde üretilmektedir.

Aynı zamanda fırınlanmış ahşap çerçeve kullanılarak, kanvas kumaş üzerine baskı yapılarak çerçeveye gerdirilerek özel ölçülerde özel parçalar halinde üretilmektedir.

Aynı zamanda iç dekorasyon olarak da kullanılır. Özellikle baskı yapılırken dikkat edilmesi gereken nokta, basılacak görselin yüksek çözünürlüklü ve büyük boyutta olması gerektiğidir.

Dekoratif veya promosyon olarak üretilebildiği gibi istenirse parçalı veya saatli kanvas olarak da üretilebilir.

Ayrıca üretilen baskılar isteğe göre uygun ölçülerde çerçevelere gerdirilmektedir.

Öte yandan nakliye için özenle hazırlanır. Ayrıca titizlikle hazırlanmış tablolarımız 1-2 iş günü içerisinde kargo firmasına teslim edilmektedir.

 

 

Etiketler:

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..