Bas Kes Folyo m2 Fiyatları! İstanbul Bas Kes Folyo m2 Fiyatları

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak,  Bas Kes Folyo baskı hizmeti sunuyoruz. Detaylı bilgi ve sipariş için bize ulaşabilirsiniz. -0212 643 75 50-

Yaygın olarak kullanılan bir baskı yöntemidir. Diğerlerinden ayıran özelliği ise kalıplar basıldıktan sonra aynı kalıplardan kesilerek etiket haline getirilmesidir. Yazdırılan folyo kağıt yapışkandır. Bu sayede ürünlerin etiketlerinin yapıştırılması kolaydır. Birden fazla baskı etiketi yazdırabilir ve kesebilirsiniz. Bir folyoda 24’ten fazla baskı etiketi oluşturmak mümkündür. Bu süreç hem daha kısa hem de ekonomik açıdan daha uygundur. Kaliteli baskılar 1440p’de teslim edilir.

Baskı makinesi sayesinde ürününüzün reklamını yapabilir veya logo amaçlı kullanabilirsiniz. Oldukça kullanışlı bir baskı yöntemidir. Baskı anında yapışkan olduğu için yapıştırma derdiniz olmaz. Büyük ve küçük işletmeler kullanabilir.

Baskların Kullanım Alanları Nelerdir?

Sepetler küçük ölçekli baskılar için kullanılır. Gıdalarda kullandığınız deterjanları görebilirsiniz. Okulların ve defterlerin etiketlenmesinde de kullanılmaktadır. Baskes yöntemi, şirketin ürününü tanıtmak için kullanılır. Dilediğiniz renk ve şekillerde baskı yaptırabilirsiniz. Ayrıca büyük firmaların logolarının tanıtımında da sepet kullanımını görmekteyiz.

Sepetler beyaz eşya, ilaç, kozmetik, tekstil, sağ yıkama gibi yerlerde kullanılmaktadır. Her alanda rahatlıkla kullanılabilen baskı etiketlerin kullanım alanlarını sınırlandıramayız. Sepet sisteminin kullanılabilmesi için düz bir yüzey olması gerekmektedir. Düz yüzeyli her yerde (ev, ofis, stant vb.) rahatlıkla kullanabilirsiniz. Baskes renkli varak, gümüş yaldızlı varak, metalize varak üzerine de kullanılabilir.

Baskın Uygulama Sistemleri Nedir?
Baskı sonrası aynı makine ile aynı anda baskı kesim sistemi oluşturamazsınız. Folyo kağıda baskı yapıldıktan sonra dijital kesim makinası ile kafa kesimi yapılır. Bunu yaparken optik okuyuculara ihtiyaç vardır.

Baskının uygulandığı alanlar A4 etiketler, restoran ve kafelerde, hobi amaçlı, yazı, şekil, çıkartma, yön levhaları, oyuncak etiketleri, şirket içi kullanım, okul, cam süsleme, uzay ofis dekorasyonu, araç üzeri, çeşitli parti organizasyonları, ürünle ilgili kampanyalar veya kampanyalar. Ayrıca indirim baskıya yansıtılır ve cam, zemin gibi yüzeylere kolayca yapıştırılır. Baskes müşterilerin dikkatini çekmek için kullanılan bir yöntemdir. Hem modern hem de estetik olduğu için kullanılmaktadır.

Baskes Özellikleri Nelerdir?
Baskes etiketi uzun süre kullanılabilir. Dış etkenlere karşı dayanıklıdır. Folyo üzerine baskılı olduğu için sıvı ile temasında zarar görmez. Hızlı baskı. Bu şekilde zamandan tasarruf edersiniz. Basklar ekonomik olduğu için birçok firma tarafından kullanılmaktadır. Düz yüzeylere yapıştırıldığında çıkarılması zordur. Yumuşak bir dokuya sahiptir. Baskıda kullanılan boyaların kalitesinden dolayı resimler veya yazılar silinmez.

Arabanızın camlarını da yapıştırabilirsiniz. Yapışkan özelliği sayesinde bant izlerinin oluşmasını engeller. Metinler daha okunaklı ve renkler daha canlı. İstediğiniz şekle göre tasarlanır. Kullanım alanları oldukça geniştir. Aynı zamanda dekorasyon ürünü olarak da kullanılmaktadır. Çıkartma işlemlerinde de kullanılmaktadır.

 

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..