Dijital Baskı Araç Kaplama İstanbul – İstanbul Dijital Baskı

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’da Dijital Baskı Hizmetleri sunuyoruz. Detaylı bilgi ve sipariş için bize ulaşın. -0212 643 75 50-  Araç Kaplamalarında esnekliği ve dayanıklılığından dolayı döküm folyo ve döküm laminasyon malzemeleri kullanılmaktadır. Araç giydirme fiyatları, kaplanacak aracın büyüklüğüne göre değişmektedir. Diğer dijital baskı hizmetlerimiz.

Araç giydirme, dijital baskıdan başlayarak birçok adımdan oluşan karmaşık bir süreçtir. Araç ölçülendirme işlemi ile başlayan bu süreç, araç fotoğrafları çekilerek birebir ölçeklendirilir. Bu süreçten sonra tasarım aşamasında ölçekli araç üzerinde birebir grafik çalışması yapılır. Bu sayede müşterilerimiz araç giydirilmeden önce tasarımlarını dijital ortamda inceleyebilmekte ve herhangi bir revizyon olması durumunda ön tedbir alınmaktadır.

Basım aşamasında malzeme ölçülerine göre ayrılan araç tasarımları basılır. Bu aşamada kullanılacak malzemenin kalitesi, malzemenin sıcaklığı, kullanılan mürekkepler, baskı makineleri ve uygulama önemli rol oynamaktadır.

Bi Düşün Medya ve Ajans kullandığı malzemeler 3M ve Oracal Cast folyodur. Dijital baskıda sorun çıkarmayan bu malzemeler piyasadaki en kaliteli 2 üründür. Kullanım ömrü ve kolay demonte özelliği ile tercih nedenlerimiz arasındadır.

Malzemenin depoda aynı sıcaklıklarda muhafaza edilmesi de baskı kalitesi açısından önemlidir. Oda sıcaklığında basılan ürünler uygulama esnasında da kolaylık sağlamaktadır. Kullanılan mürekkepler boyanın solma sürelerini belirler. Uzakdoğu menşeli boyalar genellikle 1 yıl içinde solarken, kaliteli boyalarda 2 yılı bulabilmektedir. Bu süreler iklim şartlarına göre de değişiklik göstermektedir.

Baskı makineleri ise görüntü kalitesi ve sürekliliği açısından önemlidir. Baskı sonrası uygulama sürecinde uygulama yapılacak aracın gövde sıcaklığının malzeme ile aynı seviyelere getirilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde araç üzerindeki folyoyu çıkarmak daha kolay olacaktır.

Araç Giydirme ve Araç Reklam Baskı

Dijital baskılı araç giydirme fabrikada üretilen renklerle yapılabileceği gibi baskı ile de yapılabilmektedir. Bu renkler dijital baskıya göre daha dayanıklı olsa da güneş ışığından kolay kolay etkilenmezler. Genel olarak araç renk değişimleri ve bölgesel uygulamalarda kullanılan hazır renkler folyo kesim uygulamaları ile kombine edilebilir.

Kişisel zevkinize göre daha ekonomik bir değişim sağlar. Folyo kaplama, aracı dış etkilerden koruma, boya kusurlarını ve çizikleri gizleme veya zevke göre aracın dış yüzeyini kaplama işlemidir. Kapı içi, motor kaputu ve bagaj kapağı hariç tüm boyalı, vernikli ve pürüzsüz yüzeylere uygulanabilen bu işlemin hem avantajları hem de dezavantajları bulunmaktadır.

Folyo kaplama, dekoratif süs ve estetik görünüm sağlayarak aracınızı dilediğiniz gibi kişiselleştirmenize olanak sağlar. Diğer bir avantajı ise folyo kaplı yüzeyler UV ışınlarının etkisine maruz kalmadığı için boya solmaz, matlaşmaz ve aynı zamanda aracınız asit yağmuru veya kar gibi doğal etkenlerden korunur.

Orijinal boyalar üzerinde kullanılan, üretim sebebi araç boyasını korumak olan ve sonrasında aracınızda onlarca renk bulunan bu ürünü sökmek istediğinizde aracınızda akma, kayma gibi sorunlarla karşılaşmıyorsunuz. aracın boyası. Aracınızı boyattığınızda aracınız değer kaybederken bu yöntemle aracınızın değerini koruyabilirsiniz. Ancak aracınızın folyo ile kaplanması için ezik ve göçükleri ne kadar küçük olursa olsun düzeltmeniz gerekir. Folyo kaplama işlemi için gereken süre, kaplanacak alana göre değişmektedir. Folyolar iyi bakılırsa, doğru yıkanırsa, korunursa ve dışarıdan herhangi bir fiziksel müdahaleye maruz kalmazsa uzun süre dayanabilir.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..