Dijital Baskı Farklı Türleri Nelerdir?

Dijital baskı en yaygın türleri şunlardır:

  • Mürekkep püskürtmeli yazıcılar, dijital bir dosyadan bir görüntüyü kopyalar ve belirli bir malzeme üzerinde yeniden üretir. Yazıcı, istenen görüntüyü oluşturmak için yüzeye çok sayıda küçük mürekkep damlacıkları püskürtür. Günümüzde ticari mürekkep püskürtmeli yazıcı teknolojisi, geleneksel yüksek hızlı baskı makinelerinin yerini almaktadır.
  • Lazer : Lazer yazıcılar , dijital görüntüyü yüzeye aktarmak için bir lazer kullanır. Lazer, yazdırma işlemi sırasında statik elektrik oluşturmak için ileri geri hareket eder ve ısınmış toneri yüzeye bırakır.

Mürekkep püskürtmeli yazıcılar genellikle fotoğraflar ve renkli belgeler için daha iyi bir seçimdir. Lazer yazıcılar daha hızlıdır ancak bazen daha yüksek peşin giderlerle gelir. Bununla birlikte, lazer yazıcılar, mürekkep püskürtmeli yazıcılardan daha yüksek bir uzun vadeli yatırım getirisine sahip olma eğilimindedir.  Bi Düşün Medya ve Ajans uzman teknik ekibi ve son teknoloji makinaları ile Türkiye’nin önde gelen dijital baskı üreticilerindendir. Siz de hayal gücünüzü zorlayacak hizmetler için Bi Düşün Medya ve Ajans ile iletişime geçebilir. Kalitenin keyfini sürebilirsiniz.

Sonraki Adımlarınız: Dijital Baskı Gelecek

Dijital baskı hızla gelişiyor. Hızı, maliyet verimliliği ve kalitesi sayesinde, eski baskı teknolojilerini yakın gelecekte işe yaramaz hale getirme olasılığı yüksektir.

Dijital baskı yeteneklerinden tam olarak yararlanarak, yüksek teknoloji ürünü bir şirketin itibarını korurken yüksek kaliteli ürünler ve pazarlama materyalleri oluşturabilirsiniz.

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak, bir ofis teknolojisi çözümleri sağlayıcısıyız ve her zaman en önemli iş hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmaya hazırız. Dijital baskı, ofis ekipmanı seçme veya önemli baskı görevlerini dış kaynak kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinmek için bugün iş teknolojisi danışmanlarımızdan biriyle iletişime geçin . Daha fazla iş kazanmanıza yardımcı olmak için size gönül rahatlığı sağlamak için buradayız. 

Bi Düşün Medya ve Ajans uzman teknik ekibi ve son teknoloji makinaları ile Türkiye’nin önde gelen dijital baskı üreticilerindendir. Siz de hayal gücünüzü zorlayacak hizmetler için Bi Düşün Medya ve Ajans ile iletişime geçebilir. Kalitenin keyfini sürebilirsiniz. Her zaman hizmet, her an ulaşılabilirliğin adresi: Bi Düşün Medya ve Ajans

 

 

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..