Dijital Baskı Fiyatları – İstanbul Dijital Baskı Çeşitleri

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’da bulunan tesisimizde Türkiye’nin her yerine Dijital Baskı hizmeti sunuyoruz. Detaylı bilgi için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

Roll Up Banner

Roll Up Standlar, kurulum kolaylığı ve kolay taşınabilirliği nedeniyle dünyada en çok kullanılan ve tercih edilen görsel standlardan biridir.

Baskılar özel roll up kağıt veya Avrupa kanvas üzerine yapılmaktadır. İsteğe göre laminasyon atılabilir. Fiyatlar kullanılan Malzemeye ve rulo ölçülerine göre değişiklik gösterebilir.

Banner çerçevesi alüminyum ve ayaklıdır. Rulo baskı yapıldıktan sonra baskı yapılan malzeme mekanizmaya takılır.

Roll up stand rulolu mekanizmaya sahiptir ve kolayca açılıp kapanabilir.

Kendi taşıma çantası vardır.

Hizmetlerinizi ve ürünlerinizi tanıtabileceğiniz birçok reklam ürünü bulunmaktadır. Bu reklam ürünlerinden size uygun olanı kullanarak işletmenizi müşterilerinize daha kolay tanıtabilirsiniz. Reklam ürünleri seçiminde mekanın boyutları ve tasarımı ön plana çıkmaktadır. Nasıl bir ürün seçileceğine karar vermeden önce mekanın ölçülerini göz önünde bulundurmakta fayda var. Ayrıca tercih edebileceğiniz taşınabilir reklam ürünleri de bulunmaktadır. Bu ürünler arasında en öne çıkan ürün Roll Up Banner’dır. Banner, iç mekan reklam ürünleri arasında kolay taşınabilmesi, fazla yer kaplamaması ve oldukça portatif olması nedeniyle oldukça fazla tercih edilmektedir. Kullanılmak istendiğinde açılıp, iş bittiğinde kapanıp bir köşeye koyabileceğiniz bir ürün olduğu için dar alanlar için ideal bir çözüm sunuyor.,

DİJİTAL BASKI ÇEŞİTLERİ

Folyo Baskı
Matbaalarda geliştirilen birçok baskı türü vardır. Bu baskı türleri hem iç mekan hem de dış mekan olarak ikiye ayrılmaktadır. Geliştirilen bu matbaa çeşitleri, matbaaların işini kolaylaştırdığı gibi, matbaa istihdam eden kişi veya kurumlara da daha hızlı hizmet verilmesini sağlamıştır. Bunlardan biri olan varak baskı iç ve dış mekanlarda kullanılmaktadır.
Varak baskının hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda kullanıldığından bahsetmiştik. Bunun sebebi ise kullanımının kolay, uzun ömürlü ve ucuz olması, arka tarafının yapışkanlı olması, herhangi bir yardımcı ekipmana ihtiyaç duymadan tek başına kullanılabilmesidir. Folyo, PVC esaslı bir malzemedir. Kullanım alanları itibariyle reklam sektöründe yaygın olarak kullanılmaktadır. Yapıştırılacak yüzey iyice temizlendikten sonra ısıya dayanıklı folyolar yapıştırılırsa görüntü açısından da çok iyi olacaktır. Kullanım yerine göre ömrü azalır veya uzar. Yapıştırılacak yüzeyde su damlaları kalırsa ve bu su damlaları giderilmezse ve yapıştırılacak yüzey tozlu veya kirli ise bu varak baskının ömrü de kısa olacaktır. İç mekanlarda kullanılacak olan varak baskılar su bazlı mürekkepler ile basılmaktadır. İç mekanlarda kullanılacak folyo baskı diğer folyolardan çok farklı olmayabilir. Ancak mürekkebi tutması için malzeme üzerine fazladan bir film şeridi çekilir ve mürekkep durdurulur.
One Way Vision

One Way Vision, delikli folyo olarak da bilinen bu malzemenin arka yüzeyi siyah ve yapışkan, baskılı ön yüzeyi beyazdır. Tek yönlü görüş gözlüğünde dışarıdan içeriyi görebilirsiniz ama dışarıdan içeriye baktığınızda içeride ışık yoksa içerisi görünmez.

Bir ürünü tanıtmak her zaman önemlidir. Çünkü herhangi bir ürünü üreten firmalar piyasaya sürdükleri ürünlerin satışlarını artırmak ve tüm insanlar açısından öğrenilmesini sağlamak isterler. Bu pazarlama açısından çok önemli bir konu. Reklam firmaları da firmalara yardımcı olmak için çeşitli çalışmalara girmiştir. İnsanlarda farkındalık yaratarak dikkatlerini bu ürüne çekerler ve diğer ürünlerde olmayan özellikleri belirterek ürünün daha çok satılmasını sağlarlar. Bu farkı yaratmak için one way vision (delikli varak) baskı kullanılmaktadır.

Bu ürün genellikle cam yüzeyli binalarda kullanılmaktadır. Bu yapılar görsel olarak geniş bir alanı kapsadığı için bu alana uygulanan reklamlar insanların dikkatini çok rahat çekmektedir. One way vision (delikli folyo) baskı malzemesi yapışkanlı ve delikli folyodur. Bu malzeme ağırlıklı olarak PVC malzemeden üretilmektedir. Basılacak yüzey beyaz, yapışkan yüzey siyahtır. Yapışkan yüzeyin siyah olmasının nedeni; Yapıştırılan baskının oda içinden bakıldığında rahat bir şekilde görülmesi ve camda böyle bir baskı yokmuş izlenimi verilmesi amaçlanır. Ayrıca güneş ışınlarının içeriye girmesi engellenir. Reklamını yapacağınız ürün veya firma görselleri bilgisayar ortamında hazırlanarak baskıya hazır hale getirilir.

Billboard Baskı

Reklam amaçlı olarak şehir merkezlerinde karşımıza çıkan billboardlar günümüzde etkili bir iletişim ve modern reklam aracıdır. Geniş bir kitleyi etkileyen billboard afişleri boyutlarıyla da dikkat çeken ürünlerdir. Bilboard olarak bilinen billboard özellikle şehir merkezlerinde en çok tercih edilen reklam türleri arasında yer almaktadır. Billboard baskı için tercih ettiğiniz mekanlar, istediğiniz ebat ve özelliklerdeki ürünleri size en iyi şekilde sunmaktadır. Billboard baskıları dikkat çekici özelliği ile trafiğin ve yayaların yoğun olduğu alanlarda son derece önemli bir yere sahiptir. Büyük kurumsal firmaların ya da herhangi bir iş yapan kişilerin tercihi olan billboardlarda kısaca iletişim bilgileri ve ne yaptıklarına dair bilgiler yer almaktadır.

Gelişen teknoloji sayesinde reklam araçlarında büyük değişikliklerin yaşandığı araçlar arasında yer alan billboardlar, ışıklı sistemleri ile dikkat çekmektedir. Homojen bir yaygın kullanıma sahip olan billboardlar, tanıtım mesajını en iyi şekilde vererek, reklamın 24 saat yüksek düzeyde görünürlüğünü sağlar. Billboard baskı, dijital veya ofset olarak bulabileceğiniz kağıt malzemeden üretilerek yırtılmaya, neme ve ışığa karşı dayanıklı bir araçtır. İstediğiniz teknik özellikler ve malzemeler ile üretilecek olan billboardların baskı numaraları da istekleriniz doğrultusunda hazırlanır. Kent içine belirli aralıklarla yerleştirilen billboardlar, reklam ya da tanıtım gibi özelliklerle yayalara ve sürücülere kampanya mesajını vererek hızlı bir şekilde geniş kitlelere hitap etmektedir.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..