Dijital baskı hakkında

Dijital baskı, bir dizi bilgisayar verisinden bir ortama yazdırmaktır. Sürekli bir akışla iletilen bu veriler, doğrudan bilgisayardan baskı makinesine akar. Geleneksel baskı baskısından farklı olarak, dijital baskı herhangi bir ön adım gerektirmez ve bir yazıcı formu ihtiyacını ortadan kaldırır. Dijital baskının diğer işlemlere göre avantajları çoktur, düşük üretim maliyetleri ve günümüzün taleplerine çok daha uygun kullanım dahil.

Cevap verme hızınızın hizmetinde hız

Ön aşamaların ortadan kaldırılması sayesinde, dijital baskı süreleri mükemmel şekilde optimize edilir ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlanır. Bazı durumlar, nasıl reaktif olacağınızı bilmenizi gerektirir: dijital baskı ile, içeriğe hemen uyum sağlama ve broşürlerinizi, broşürlerinizi veya el ilanlarınızı çok kısa bir sürede alma olanağına sahipsiniz. Bi Düşün Medya ve Ajans, kanıtı imzaladıktan sonra talebinizi medyadan bağımsız olarak mümkün olan en kısa sürede işleme koymayı taahhüt eder: yapışkan, kakemono, araç, işaret, tabela …

Dijital baskı, esnek bir süreç

Geleneksel baskı süreci yalnızca yüksek hacimli işlemlerle ilgilenirken, dijital baskı küçük ila orta ölçekli baskı işlemlerine izin verir. Talep üzerine baskı olarak da bilinen dijital baskı, tam olarak ihtiyacınız olan belge miktarını üretmenize olanak tanır. Bu yalnızca saklanacak kullanılmayan belgelerden kurtulmakla kalmaz, aynı zamanda belgelerinizi daha küçük miktarlarda yazdırarak düzenli olarak güncelleyebilirsiniz.

Çok kaliteli baskı kıyafeti

Çizimler, resimler, logolar veya metinler, Orléans’taki Atelier Foucher, hem küçük hem de çok büyük formatlar için mükemmel tutuş ve çok yüksek çözünürlüklü baskıyı garanti eder. Nitekim, yüksek performanslı ekipmanlarımız sayesinde, ister poster, ister totem veya afiş olsun, aslına uygun ve kalıcı belgeler için çok yüksek kaliteli dijital baskı sunuyoruz.

Kişiselleştirilmiş ve uyarlanabilir belgeler

Talep üzerine baskının en önemli faydalarından biri, yazdırdığınız her belge için verileri anında değiştirebilmesidir. Böylece, değişken veri baskısı ile, örneğin bir belgeyi alıcısına göre kişiselleştirme olanağına sahipsiniz. Postalarınızın metnini veya resimlerini değiştirerek müşterinizi daha fazla hedefleyebilirsiniz. Sonuç olarak, iletişim kampanyalarınızın alaka düzeyini ve etkinliğini artırırsınız.

Dijital baskı, çevreye duyarlı bir süreç

Geleneksel baskı baskısıyla karşılaştırıldığında, dijital baskının çevresel etki açısından açık avantajları vardır. Bunun nedeni, yığın halinde değil talep üzerine baskı yapabilmenin kağıt israfını ve ayrıca bombardımanı azaltmasıdır. Ayrıca, talep üzerine yazdırmanın bu nedenle envanter yönetimi maliyetlerinizi azaltmanıza olanak tanıdığını belirtmek de ihmal edilemez. Dahası, baskı kalıpları gerektirmeyerek, dijital süreç kimyasal atık üretimini önemli ölçüde azaltır. Sürdürülebilir kalkınma ve çevreye saygı açısından bakıldığında, dijital baskı akıllıca bir seçenektir. Böylelikle dijital baskı, kısa sürede ve uygun fiyatlarla yüksek yanıt ve esneklik sağlayarak mevcut ihtiyaçlara uyum sağlar. Bilgisayar verilerinden yazdırma için mevcut teknikler, düzgün yüzeylere sahip doğru belgeleri garanti eder. Uzun süredir iletişiminizin hizmetinde olan Bi Düşün Medya ve Ajans, belgelerinizin formatı ve ortamı ne olursa olsun size kaliteli bir dijital baskı hizmeti sunmaktadır.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..