Dijital Baskı hızlı ve ekonomik midir?

Dijital Baskı grafik sanatlar devrim yaratıyor. Hızlı, ucuz ve mükemmel kalitede. Kısa, kişiselleştirilmiş ve acil koşular için idealdir. Size sunabileceğimiz sonsuz avantajlar getiriyor, onları tanımak için okumaya devam edin.

Dijital Baskı Teklif İste

Online mağazamız üzerinden ürününüzün dijital baskı fiyatını anında hesaplayabilir , sipariş verebilir ve dosyaları yükleyebilirsiniz. Birkaç gün içinde evinizde alacaksınız.

Aradığınız ürünü bulamazsanız veya sorularınız varsa, bize bir e-posta gönderin  veya 0212 643 75 50 numaralı telefondan bizi arayın, size yardımcı olmaktan ve ihtiyacınız olan her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Dijital Baskının Avantajları

  • Çok kısa tirajlar : Plaka veya fotolit kullanmayarak, broşürünüzün, kitabınızın veya kataloğunuzun birkaç kopyasından 500 veya 1000 adede kadar baskı almanıza olanak tanır. Tipik olarak dijital baskı 50, 100 veya 200 renkli kataloglar veya 1.000 veya 1.500’e kadar siyah beyaz kitap için kullanılır.
  • Hız: dijital baskı, bir kitap, katalog veya broşürün kopyalarına sahip olmanın en hızlı yoludur.
  • Kişiselleştirme: Kişiselleştirilmiş baskı, reklamcılıkta çok faydalı bir kaynaktır, basit ve ekonomik bir şekilde içeriği değiştirebilir, müşterinizin adını kapağa yazabilir, broşürünüzün birkaç versiyonunu oluşturabilirsiniz.
  • Çok yönlülük: Renkli kataloglar, renkli veya siyah beyaz kitaplar, broşürler, el ilanları, broşürler …
  • Stokların ortadan kaldırılması: Yalnızca gerekli olan basılır ve herhangi bir zamanda yeniden basılabilir, içerik güncellenebilir, hataları düzeltme vb.
  • Çeşitli destekler: Kağıt üzerine ve aynı zamanda Yapışkan, PVC, Vinil, Mıknatıs gibi diğer malzemelere de baskı yapılmasına izin verir.
  • Özel efektler: Beyaz mürekkep, vernik, gravür vb. İle basılabilir.

HP Indigo ile Dijital Baskı

La Imprenta CG’nin tüm dijital baskı makineleri arasında, en yüksek kalite ve hız standartlarına uymamızı sağlayan iki HP Indigo dijital baskı makinesi öne çıkıyor.

HP Indigo tarafından sunulan kalite, piyasadaki diğer dijital baskı makinelerinden çok daha üstündür, bu nedenle genellikle “dijital ofset” olarak bilinir, diğer makinelerin aksine kuru toner kullanmaz, HP’nin elektrotin (ElectroInk) olarak adlandırdığı şeyi kullanır. Yüksek kaliteli bir fotoğraf baskısı sağlar ve gölgelerin kabarık ve doğal olmayan şekilde parlak olmasını önler.

Kataloglar, renkli veya siyah beyaz resimli kitaplar, el ilanları, renkli broşürler ve yüksek kalite gerektiren her türlü ürün gibi kalitenin gerekli olduğu ürünleri basmak için ideal makinedir. Yüksek üretim kapasitesi ve çeşitli destek, karton, dokulu kağıt, metalize vb. Üzerine baskı imkanı da dikkat çekicidir.

Unutmayın! Bi Düşün Medya ve Ajans, Türkiye’deki en etkili dijital baskıcı firmadır.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..