Dijital Baskı İşinin Ana Hatları

Bi Düşün Medya ve Ajans’ın dijital baskı işi, esas olarak reklam panoları, posterler ve diğer grafik işleri üretir. Tabela ve teşhir üreticileri için geniş formatlı inkjet yazıcılar ve vinil kesiciler geliştirmekten oluşur. Şirket, çeşitli kullanıcıların gereksinimlerine ve uygulamalarına uyan çok çeşitli yazıcılar sunmaktadır. Bunların en popüler olanları, vinil, kanvas ve kağıttır. Tabela ortamlarına baskı yapmak için mükemmel hava koşullarına ve suya dayanıklı eko-solvent mürekkepler kullanan mürekkep püskürtmeli yazıcılardır.

Bi Düşün Medya ve Ajans, baskı ve kesme işlevlerini tek bir birimde entegre eden bas / kes makinelerinin öncüsü olarak kabul edilir. Ayrıca yüksek kaliteli, yüksek çözünürlüklü yazıcılarında en son dijital baskı ve renk yönetimi teknolojilerini dahil etmesi ile tanınır. Yakın zamanda Bi Düşün Medya ve Ajans’ın, çok çeşitli baskı uygulamalarını idare edebilen UV-LED yazıcılara sahip. Tekstil üzerine baskıda mükemmel olan boya süblimasyon transfer yazıcılarını içeren bir seri ile talep üzerine baskı pazarının potansiyelini genişletti. Bizm işimiz, tam olarak ihtiyaç duyulan anda, tam olarak ihtiyaç duyulan şeyi doğru miktarda yazdırmak.

Eko-solvent Mürekkep Püskürtmeli Yazıcılar hakkında

Eko-solvent mürekkep püskürtmeli yazıcılar, vinil, kanvas ve kağıt gibi ortamlara yazdırmak için eko-solvent mürekkep kullanır. Tabela ve teşhir endüstrisinde olağanüstü kalite ve üretkenlik sağlar. Üst düzey modeller kullanılırken, kullanıcı dostu ve çok yönlülüğe sahip standart modeller hem profesyonellere hem de giriş seviyesindeki kullanıcılara çok çeşitli yüksek kaliteli promosyon malzemeleri üretmek için uygundur. Basılı fotoğrafları, çizimleri, metinleri ve diğer grafikleri kontur kesimi yapabilen yazıcı / kesiciler, çıkartma ve etiketler. Yanı sıra kıyafet ısı transferleri, karmaşık tasarımlarla reklamlar ve çok daha fazlası için idealdir. Metalik gümüş mürekkep kullanan modeller, ekstra parlaklık seviyesi gerektirir. Veya benzersiz ve ayırt edici güzel sanatlar yaratmak için isim-marka ve yüksek moda promosyon malzemelerine yakışan parlak, lüks baskılar sunar.

UV-LED Mürekkep Püskürtmeli Yazıcılar hakkında

UV-LED mürekkep püskürtmeli yazıcılar, UV (ultraviyole) ışığa maruz bırakılarak kürlenen UV mürekkebi kullanır. Deri, film, tekstil ve reçine yüzeyler gibi çok çeşitli malzemelere baskı yapabilirler. Şeffaf mürekkebin eklenmesi, dokular ve kabartma gibi benzersiz 3D efektler üretir. Baskı genişliği 12 inç ile 64 inç arasında değişen şirketin UV yazıcıları, çok çeşitli esnek rulo medyaya, sert alt tabakalara ve hatta 3D nesnelere yazdırmayı destekler. Günümüzde bu cihazlar, etiket ve etiketlerin yanı sıra ambalaj prototipleri, akıllı telefon ve tablet kılıfları, kırtasiye ve diğer benzersiz ürünler için popülerdir. UV pazarının gelecekte daha da büyümesi beklenirken, kişiselleştirilmiş aksesuarlar tasarlamak, yeni hediyeler üretmek ve seri üretilen ürünleri özelleştirmek için de kullanılıyorlar.

Etiketler:

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..