Dijital baskı kurulumu

Ofset baskı ve dijital baskı iki farklı baskı yöntemidir. Projeniz için doğru seçimi yapabilmeniz için ikisi arasındaki farkı anlamak önemlidir. Unutmayın! Bi Düşün Medya ve Ajans uzman teknik kadrosu ve kaliteden şaşmayan anlayışı ile Dijital baskı konusunda Türkiye’nin en önde gelen firmalarından biridir. Detaylı bilgi ve sipariş için bizleri arayabilir, kaliteyi sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

Ofset baskı nedir?

Ofset baskı, alüminyumdan yapılma eğiliminde olan plakaları kullanır. Bir görüntüyü bir kağıt yaprağına sarmak yerine, bu plakalar bir görüntüyü kauçuk bir “örtü” üzerine aktarır. Bu, ‘ofset’ teriminin geldiği yerdir; çünkü mürekkep doğrudan kağıda aktarılmaz. Bu, ofset baskıyı toplu baskı gereksinimleri için iyi bir seçim haline getirir.

Ofset baskının avantajları:

Mümkün olan en yüksek baskı kalitesi

Özel özel mürekkepler mevcuttur

Çok çeşitli kağıt türleri kullanılabilir

Ne kadar çok baskı yaparsanız o kadar ucuz olur

Uygun maliyetli büyük miktarda baskı için uygundur

Dijital baskı nedir?

Hizmet ekipmanı üreticileri farklı bir çözüm sunar. Plakalar kullanmak yerine, sıvı mürekkep ve lazer yazıcılar kullanmayan daha büyük yazıcılarda bulunanlar gibi toner gibi çözümler kullanırlar. Çoğu kişi daha küçük, yüksek kaliteli miktarlarda baskı yaparken dijital baskıyı tercih eder.

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak, Dijital Baskı konusunda iddialıyız. Kaliteli hizmet için bizleri arayın.

Dijital baskının avantajları:

Geliştirilmiş teknoloji, büyük kalitede iyileştirmelerle sonuçlandı

Değişken veri yeteneği

Ucuz siyah beyaz dijital baskı

Daha düşük minimum miktarlar

İhtiyaç duyduğunuzda yalnızca ihtiyacınız olan miktarda baskı alın

Kısa vadeler için kurulum maliyetleri daha düşüktür

Umarım, bir sonraki projeniz için doğru seçimi yapabilmeniz için artık iki seçenek arasındaki farkı anlayabilirsiniz.

Dijital baskının popülaritesinin artmasıyla birlikte, bu tür baskı sürecine duyulan istek sürekli olarak gelişmektedir. Dijital baskı daha hızlı ve daha uygun maliyetli olduğundan, uyarlamaya ve geliştirmeye değer. Dijital baskının daha az çalışma saati, iletişim gerektirmesi ve daha yüksek bir geri dönüşe sahip olması gibi başka avantajlar da var – gelecekte süreci geliştirmeye devam etmek için tüm nedenler. Unutmayın! En etkili Dijital Baskı hizmeti Bİ Düşün Medya ve Ajans’tadır.

 

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..