Dijital Baskı Merkezi İstanbul! Dijital Baskı yapan tesisler 2022

Bi Düşün Ajans ve Medya, İstanbul Başakşehir’de bulunan tesislerinde son teknoloji makinaları ile sizlerin hizmetinde. Alanında uzman ekibi ve güler yüzlü personeli ile sizlere hizmet etmekten mutluluk duyarız. Detaylı bilgi ve siparişleriniz için bizlere ulaşın -0212 643 75 50-

Bi Düşün Ajans ve Medya olarak uzun süreli tecrübemizle dijital baskı veya uygulama alanında hizmet vermekteyiz. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için üretim tesisimizi sürekli yeniliyoruz. Dijital baskıda baskı kalitesi için en kaliteli mürekkep sistemlerini kullanıyoruz veya sizlerin istediği malzemeyi kullanıyoruz. Baskılarımız solmama garantili olup, uygulamalar bize aittir. Dijital baskı merkezi, işletmelerin reklam ihtiyaçlarını karşılıyor. Dijital baskılar işletmelerin pencerelerine veya uygulamaya uygun herhangi bir yüzeye uygulanabilir. Bu ürünler tek yön ve folyo olarak bilinmektedir. Bunların dışında buzlu folyo üzerine de baskı yapılmaktadır. Buzlu folyo kurumsal alanlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Baskılı veya baskısız olarak uygulanır. Folyoların işletmeniz için bir reklamı olmalıdır. Bu tasarım grafik ekibimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Tasarımınızın hazır olması üretim sürecini hızlandırır.

Dijital Baskıda Ne Üretilir?

Dijital baskı makinesinde aklınıza gelebilecek her ürün basılmaktadır. Sadece makineye uygun olması gerekiyor. Sektörümüzde sıklıkla tercih edilen ürünlerden bahsedelim. Folyo veya kendinden yapışkanlı olarak bilinen ürünümüz sektörde sıklıkla tercih edilmektedir. İşletmelerin camlarına yapıştırmak için uygundur. Buradaki reklamlarınız sayesinde müşterilerinize hızlı bir tanıtım yapabilirsiniz.

Geniş cepheye sahip işletmeler bu cepheyi reklam alanı olarak kullanmak istemektedir. Bir yol delikli folyo olarak bilinir. Delikli yapısı sayesinde içeriden dışarıyı rahatlıkla gösterir. Ama dışarıdan içeriyi gösteriyor. Bu yapısı ile güneş ışınlarını da büyük ölçüde azaltır.

Kurumsal alanda kumlu folyolar tercih edilmektedir. In-house, camlı görüntüyü sislemek için kullanılır. Bu sayede kişisel alan yaratılmakta ve çalışanların daha rahat vakit geçirmeleri sağlanmaktadır. Kumlama olarak da piyasada mevcuttur. Dijital baskı makinesi sayesinde buzlu folyo üzerine baskı yapmak kolaydır.

Dijital Baskı Maliyetleri Nelerdir?

Bu fiyat sadece baskı içindir. Bunun dışında fiyatı etkileyecek bir kaç durum vardır. Bu durumlar nelerdir? Dış cephede uygulama yapılacaksa mutlaka vinç desteği gerekecektir. Bu durumda vinç ücreti ek ücret olarak yansıtılacaktır veya vinci siz ayarlamalısınız. Bunun dışında m2 alanı çok büyük ise farklı fiyatlandırma yapılmaktadır veya size uygun fiyat seçeneği sunuyoruz. Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için lütfen bizimle iletişime geçin. -0212 643 75 50-

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..