Dijital Baskı neden tercih edilmeli?

Dijital Baskı neden tercih edilmeli?” sorusu son zamanlarda neredeyse tüm reklam verenlerin kafasını kurculuyor. Bi Düşün Medya ve Ajans ekibi olarak dünyanın bu son harikasını sizler için derledik. Unutmayın, Bi Düşün Medya ve Ajans olarak sizler için en etkili Dijital Baskı hizmetlerini sunmaktayız.

Baskı teknolojileri geliştikçe, insanların ihtiyaçları isteğe bağlı baskı teknolojilerinin gelişmesine yol açacak şekilde değişir. Dijital baskı, bu tür ihtiyaçları daha hızlı ve daha ekonomik bir şekilde karşılar. Promat, diğer baskı alanlarında olduğu gibi, bireysel ve kurumsal müşteriler için dijital baskı hizmetlerinde de lider matbaa haline geldi.

7renk, 1997 yılında “dijital ofset” denilen dijital tabaka besleme alanında ve iç – dış reklam alanında hizmet veren profesyonel bir dijital baskı merkezi olarak kurulmuştur.

Dijital Ofset (Dijital yaprak beslemeli) yazdırma:

Baskı aşamasında maliyetleri minimuma indirmek için hız, kalite, fire ve stok maliyetleri daha fazla önem kazanmış, “talebe yönelik baskı” veya “ihtiyaca yönelik baskı” konseptleri oluşturulmuştur. Dijital ofset, hızlı ve kaliteli baskı teknikleri ile ihtiyaca göre veya istek üzerine üretim yapılmasını mümkün kılmaktadır. Hızlı ve ekonomik olmasının yanında kaliteyi de garanti etmektedir. İsim, resim, barkod ve numaralandırma makinesi kişiselleştirmesi gibi kişiselleştirilmiş, özel baskı özellikleri sunar. Bütçe bazlı veya isteğe bağlı baskı sunar. Bu sayede 80gr-350 gr arası geniş kağıt seçenekleri ile saatte 8000 kopyaya kadar renkli ve kişiselleştirilmiş baskı yapabilmektedir.

İç mekan – Dış mekan baskı:

7renk, özellikle iç ve dış mekan baskılarında kaliteli ve hızlı makine parkuru sayesinde oldukça makul maliyetler sunabilmektedir. Saatte 200 metrekare baskı kapasitesi ile önemli ölçüde zaman kazandırır. Kapı poster ve folyo baskı, dış mekan poster ve folyo baskı, forex ve fotoğraf blok yapıştırma, vinil ve file baskı, tek yönlü görsel baskı, araç üstü ve duvar üstü reklam ve cut out 7renk’in ürün yelpazesi ile sunduğu alanlardır. örgütsel yapı.

İç ve Dış Mekan Baskı

  • HP Scitex LX850 dış mekan baskı makinesi (320 cm)
  • HP 5500 iç mekan baskı makinesi (152 cm)
  • HP DesignJet L65500 Yazıcı serisi (250 cm)
  • HP Lateks 360 Yazıcı (160 cm)
  • Summa 1.27 Kesici Plotter

Unutmayın! İstanbul’daki en etkili Dijital Baskı hizmetini, Bi Düşün Medya ve Ajans sunmaktadır.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..