Dijital Baskı Tesisi

Dijital Baskı Tesisi olarak, Bi Düşün Medya ve Ajans Türkiye’nin bir numarasıdır. Uzman teknik ekibi, tasarım ekibi ve son teknoloji ile donatılmış tesisimiz ile her türlü Baskı hizmetinizi sunuyoruz. Kaliteli ve etkili bir Dijital Baskı ürünü için bizimle hemen iletişime geçin.

Bir bilgisayardan alınan tüm basılı çıktılar teknik olarak dijitaldir. Bununla birlikte, terim daha çok, ofset baskı makinesi ve ticari yazıcı kullanmak yerine bilgisayardan broşürler, dergiler ve kitapçıklar için bitmiş sayfaların yazdırılmasını ifade eder. Dijital yazıcı sistemleri, yüksek hızlı gazete ve dergi baskı makineleri ile rekabet etmese de, bu “analog” canavarların zamanla tamamen dijital hale gelmesi bekleniyor.

Mekanik Adımlar Ortadan Kaldırılır

Söz konusu baskı türü, film yapmak, renkli prova yapmak, parçaları elle sıyırmak ve kalıp yapmak gibi geleneksel baskı sürecindeki sayısız mekanik adımı ortadan kaldırır. Sayfaları sıraya koymak için yazdırılan “imzaları” kesmek ve katlamak yerine, yazılım bunları hafızaya ayırır ve doğru sırada yazdırır.

Baskıdan sonra çıktı, kağıdı zımbalayabilen, 3 delikli delebilen veya ciltleyebilen ve hatta posta odası için posta damgalı paketlere dönüştürebilen bir sonraki aşama ekipmanına doğrudan gider. Milyonlarca fatura, belge ve kitapçık, her gün büyük dijital yazıcı montaj hatlarında basılır. Ofset baskıya bakın ve DI basın .

Dijital Baskı Tesisi

Bi Düşün Medya ve Ajans‘ın bu dijital baskı makineleri dakikada 400 sayfadan fazla baskı yapıyor. En sağda zar zor görülebilen rulo beslemeli kağıdı kabul ederek, yazdırılan çıktı ortadaki kesiciye ve ardından sayfaları ayıran ve istifleyen sol taraftaki yazıcıya gider.

Çıkış Fabrikası

Bu kompleks, saatte 10.000’den fazla bitmiş fatura üretir. Diğer kazan plakası ile birlikte zarflara yerleştirilir, mühürlenir, damgalanır, istiflenir ve postalanmak üzere tepsilanır. Delphax yazıcı dakikada 850 sayfa yazdırırken, Delphax renkli kuleler spot renk uygular. Ek ekipman Pitney Bowes’tandır ve her iki şirketin yazılımı sistemi yönetir.
Unutmayın! Türkiye’deki en büyük ve gelişmiş Dijital Baskı tesisilerinden biri Bi Düşün Medya ve Ajans bünyesindedir. Tek yapmanız gereken Bi Düşün Medya ve Ajans ekibi ile görüşmek.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..