Dijital Baskı Yapan Firma! Vinil ve Branda Baskı

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak Dijital Baskı konusunda sizlerin en büyük destekçiniziz. Vinil ve Branda Baskı olmak üzere her konuda yardımcı olabiliriz. Detaylı bilgi için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

Dijital baskı çalışmalarının reklamcılık açısından büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle birçok işletme reklam için dijital baskıya sahip olmak zorundadır. Kaliteli ve capcanlı bir dijital baskı ile tanışmak istiyorsanız firmamız sizlere hizmet vermeye hazırdır. Son teknoloji dijital baskı ekipmanlarımız ve uzman kadromuzla her zaman sorunsuz, sağlam bir dijital baskı işini tam istediğiniz gibi yapıyoruz.

Dijital baskının reklam sektörüne girmesiyle birlikte günde binlerce m2 ürün basılmaya başlandı. Baskı miktarındaki artış, son kullanıcı için dijital baskı fiyatlarının düşmesine neden oldu. En ucuz dijital baskı fiyatları hakkında bilgi almak isteyenler firmamızı arayarak güncel fiyatlarımızdan haberdar olabilirler.

Fırça ve süngerlerle reklam çalışmaları yapılırken günde bir veya iki eser üretmek büyük bir başarıydı. Dijital baskının hayatımıza girmesiyle birlikte isim tabelacı, dijital yazıcı veya dijital baskı merkezi olarak değişmeye başladı. Günümüzün acımasız ticaretinde dijital yazıcılar arasında inanılmaz bir rekabet ortaya çıktı. Biz yoğun bir iş yapmaya çalışırken dijital baskılar bozulmaya başladı. Bir dönem dijital baskı yapan firmalar bu rekabet karşısında ciddi şekilde yaralandı. Sektörün hızlı gelişimi makine üreticilerinin artmasına ve aynı oranda dijital baskı merkezlerinin artmasına neden olmuştur.

DİJİTAL BASKI NEDİR?

Lafı fazla uzatmadan soruyu tek cümle ile cevaplamaya çalışalım. Dijital baskı, bilgisayar ortamında tasarlanan görüntülerin, dijital baskı merkezinde, en hızlı ve kaliteli baskı malzemeleri üzerine ileri teknoloji ile basılmasıdır.

Dijital baskı, firmalar için ekonomik bir baskı yöntemidir. Günümüz koşulları göz önüne alındığında firma reklamları için en hesaplı yöntem olduğunu söyleyebiliriz. En az masrafla en faydalı reklamı yapma imkanı sağlar.

Bi Düşün Medya ve Ajans  ile gerekli dijital baskı tasarımını bilgisayar ortamında hazırlamak, reklamı ortaya çıkarmak ve dijital olarak basmak artık çok kolay.
Dijital baskı parkurumuzdaki grafik tasarımcılarımız ve baskı makinelerimizin kullandığı Photoshop ve Corel gibi yazılımlar sayesinde dijital baskı hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde müşterilerimize hazır hale getirilmektedir.

Dijital baskı hemen her sektörde kullanılan bir baskıdır. Perakende sektöründe, sağlık alanında, eğitim alanında ve hatta alışveriş merkezlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Dijital baskı, çoğunlukla işletmeler ve müşteri tabanları arasındaki iletişimi sağlamayı amaçlar. Özellikle kampanya, yenilik, açılış kısacası duyurular için harika bir seçimdir.

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak bu kadar çok kullanım alanı olan vazgeçilmez dijital baskı ihtiyaçlarınız için uygun dijital baskı fiyatları ile siz değerli müşterilerimize yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Ticaretin merkezi İstanbul her sektörde olduğu gibi reklam sektöründe de liderliğini sürdürmektedir. Yani İstanbul şehrinde dijital baskı daha aktif. İstanbul, dijital baskı konusunda gelişmeye öncülük etmiş bir şehirdir. Dijital baskı 1980’lerde birçok sektöre girdi. Aynı şekilde dijital baskı reklam sektöründe de ortalama olarak aynı dönemler yaşandı. Önce reklam sektöründe afiş baskısında kullanılmış daha sonra dijital baskı tabela sektöründe kullanılmıştır. İç mekan baskı ve dış mekan baskı olmak üzere iki tür dijital baskı vardır. Dijital baskı, uygun fiyatı nedeniyle birçok malzemeye uygulanmaya başlandı. İstanbul’da dijital baskı merkezi olarak üretim yapmanın yanı sıra firmamız tüm Türkiye’ye hatta tüm ülkelere profesyonel baskı hizmeti vermektedir.

Etiketler:

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..