Dijital Baskı Yapan Firmalar! İstanbul Dijital Baskı Merkezi

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’daki tesislerimizde sizlerin Dijital Baskı işlerini üstleniyoruz. Uygun fiyat için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

Dijital ortamdaki görüntülerin veya metinlerin farklı malzemeler üzerine basılması tekniğine dijital baskı denir. Dijital baskı, malzemeler üzerine kolay baskı yapılmasını sağlayan birkaç yöntemden sadece biridir. Genellikle küçük baskı işleri için tercih edilir.

Ofset baskıya göre daha az maliyetli olan baskı da daha hızlıdır. Baskı yöntemleri arasında birçok fark vardır. Dijital baskı, dijital tabanlı görüntüleri doğrudan farklı ortam ve alt tabakalara basma işlemidir. Bu baskı türünde ofset baskı sisteminden farklı olarak baskı kalıbına ihtiyaç yoktur. klasörler; kanvas sentetik kumaş kart stoğu baskı için doğrudan baskıya gönderilebilir.

DİJİTAL BASKI NEDEN TERCİH EDİLİYOR?

Ofset baskıdan daha düşük maliyetli bir dijital gıda üretim aşaması yoktur. Bu nedenle maliyeti çok düşük olan bir baskı sistemidir. Baskı öncesi üretim, montaj, film ve kalıp süreçleri ile bu süreçte kullanılacak malzemeleri devre dışı bırakan baskı, hem işçilikten, hem zamandan hem de malzeme kullanımından tasarruf sağlar.

Baskı makinelerinde saatte ortalama 12.000 çıktı alınabilmektedir. Üstelik dijital baskı sisteminde herhangi bir ön üretim aşamasına gerek kalmıyor. Bu nedenle baskı öncesi süreç önemli ölçüde kısalmaktadır.

Dijital Baskı Nasıl Yapılır?
Bu özellik kişiselleştirilmiş tasarım sağlar. Bu avantaj, tasarımcıların ve müşterilerin istedikleri gibi baskılar tasarlamasına olanak tanır. Ayrıca baskı sisteminde istenildiği gibi verilerin düzenlenmesi ve manipülasyonu yapılabilmektedir.

Bu veriler elektronik ortamda kolayca saklanabilir ve herhangi bir zamanda alınabilir. Yıllar sonra bile kalıba ihtiyaç olmadığı için aynı tasarımı basmak mümkündür. Uzun süreli kullanım için son derece rahat kullanım sağlar.

Dijital Baskı Nasıl Başlıyor?
Metre şeklinde yapılan baskı sisteminde kartuşlardan sadece mürekkep püskürtülür. Ardından basılacak kumaşa uygun boyama ürününü içeren kartuşlar makinede bırakıldıktan sonra baskı işlemi yapılır.

Pamuklu kumaşa dijital baskı yapılacaksa reaktif boya kartuşu, poliamid kumaşa yapılacaksa asit boya kartuşu kullanılır. Bu içerikte; Baskı işlemi, kullanım amacına uygun olarak belirlenen yöntem dahilinde gerçekleştirilir. Bu nedenle kumaşın cinsinin dijital baskı için uygulama yöntemini belirlediği söylenebilir.

Nerede Yazdırabilirim?

Kendi tasarladığınız özel bir baskı yaptırmayı düşünüyorsanız dijital baskı firmalarından destek alabilirsiniz. Size en yakın matbaa firmasının yerini internetten araştırabilir, yaptıkları baskı türü ve konu hakkında onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Birçok alanda kullanılmış olan baskılar ile reklam veya tanıtım ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Akılda kalıcı bir reklam sağlayacağı için sessiz reklam aracı olarak nitelendirilen reklam sağlayıcıdır.

NEDEN DİJİTAL BASKIYI TERCİH ETMELİYİM?

Dijital baskı, hız ve kalite açısından diğer baskı tekniklerini çok geride bırakmış ve baskı süreçlerindeki boyut sınırlamasını da kaldırmıştır. Ofset baskıya göre çok daha az maliyetli olan dijital baskı, kişiye özel tasarlanabilmektedir.

Promosyon malzemeleri, kişiye özel broşürler, mektuplar ve afişler dijital baskı kullanımları arasındadır. Günümüz koşullarında firmaların ekonomik olarak reklam yapabilmelerinin en ekonomik yolu matbaacılıktır. Bu sayede firmalar daha az para harcayarak en faydalı ve en etkili reklamı yapabilirler. Baskı tasarımını hazırlamak, reklamı oluşturmak ve çıktısını almak çok kolay.

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’daki tesislerimizde sizlerin Dijital Baskı işlerini üstleniyoruz. Uygun fiyat için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

 

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..