Dijital Baskı Zaman Kazandırır

Birçok baskı sürecinin nasıl çalıştığını anlamak için önce dijital baskının ne olduğuna bakmalıyız. Dijital baskı, makineye görüntünün kağıt üzerinde nasıl yaratılacağını söyleyen karmaşık hesaplamayı içeren, baskı dünyasında daha yeni bir süreçtir. Dijital yazıcı bu görüntüyü analiz edecek ve doğrudan seçtiğiniz yüzeye basacaktır.

Dijital Baskı Nasıl Çalışır?

Dijital baskının baskı süreci, ıslak mürekkep kullanan ve aynı görüntüyü baskı plakaları aracılığıyla aktaran lito baskıdan farklıdır. Dijital baskı, farklı bir yaklaşım benimsiyor ve karmaşık sayılar ve formüllerden oluşan görüntüleri baskıya hazır hale getiriyor. Bu görüntüler piksellerden yakalanır ve dijitalleştirilmiş görüntü, yazdırmak istediğiniz görüntüyü kopyalamak için mürekkep, toner ve poz birikimini kontrol etmek için kullanılır.

Dijital yazıcılar, en yaygın olarak mürekkep püskürtmeli veya toner tabanlı yazıcılardır. Inkjet yazıcı, küçük mürekkep damlacıklarını seçtiğiniz kağıt yüzeyine haritalayarak resminizi oluşturur – görüntünüzü oluşturur. İnce, plastik bazlı bir toz olan toner kullanan bu yazıcı, Inkjet’inkinden daha küçük noktalar oluşturur ve kuru olarak çıkar.

Dijital Baskının Avantajları

Dijital baskı, tüketici için büyük miktarda fayda sağlayan modern işlem yöntemini ifade eder.

Zaman Kazandırır

Dijital baskının büyük bir avantajı, en büyüğü değilse de, klişe kullanan geleneksel işlem yöntemlerinden çok daha hızlı olmasıdır. Dijital baskı ile, yalnızca seçtiğiniz görüntünün yüksek çözünürlüklü bir dosyasını yüklemeniz gerekir ve gerisini dijital yazıcı halleder. Bu nedenle, doğrudan posta ile pazarlama kampanyanız için çok daha hızlı bir geri dönüş var.

Özelleştirme

Söz konusu baskı yöntemi ve süreci, kişiselleştirilmiş doğrudan posta pazarlaması için uygundur. Bu tür baskı işleminde değişken baskı mevcuttur ve her bir doğrudan pazarlama parçasının – ister bir el ilanı, ister broşür veya broşür olsun – benzersiz olmasını sağlar. Günümüzde ve çağda, müşterilerinizi bireyler olarak düşünmek yaygın kabul gören bir pazarlama uygulaması haline geldi ve söz konusu baskı yöntemi söz konusu olduğunda kişiselleştirme rakipsiz.

Daha Az Görüntü Bozulması

Dijital baskı işlemi, daha düşük çözünürlüklü bir görüntüden daha yüksek kaliteli baskılar üretir. Dijital teknoloji aynı zamanda türünün ilk yazıcıdan önemli ölçüde gelişmiştir ve temassız baskı işlemi nedeniyle bu, görüntülerde daha az bozulmaya izin verir. Baskının son hali tipik olarak keskin ve hassastır, oysa lito baskı daha yumuşak bir bitmiş ürün sunar.

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak, Dijital Baskı konusunda iddialıyız. Kaliteli hizmet için bizleri arayın.

Daha Fazla Geliştirme

Dijital baskının popülaritesinin artmasıyla birlikte, bu tür baskı sürecine duyulan istek sürekli olarak gelişmektedir. Dijital baskı daha hızlı ve daha uygun maliyetli olduğundan, uyarlamaya ve geliştirmeye değer. Dijital baskının daha az çalışma saati, iletişim gerektirmesi ve daha yüksek bir geri dönüşe sahip olması gibi başka avantajlar da var – gelecekte süreci geliştirmeye devam etmek için tüm nedenler.

Uygun Maliyetli

Daha hızlı ve daha verimli bir süreçten bekleyeceğiniz gibi, söz konusu yöntem geleneksel baskı türlerinden daha ucuza çalışabilir. Dijital ile yalnızca ihtiyacınız olduğu kadar işlem yaparsınız, ancak lito baskıda minimum miktar vardır. Küçük bir baskı işi için ideal olan kurulumu da daha hızlıdır.

WDM’de size yardımcı olmak ve lito işlem ile birlikte dijital baskı hizmetleri sunmak için Daha Fazlasını Yapıyoruz . Uzmanlarımızdan biriyle yazıcı ihtiyaçlarınız hakkında konuşmak için bizi aramanız yeterlidir.

Etiketler:

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..