Dijital baskıda çok yönlü ambalajlar

Dijital baskı, herhangi bir tasarımın 1’e 1 kişiselleştirilmesine izin verir. Bu teknikle, kaplar doğrudan bilgisayardan makineye çevrilen tasarımlar sayesinde daha fazla kişiselleştirme ve çok yönlülük elde etmek için bir pazarlama ve iletişim aracı haline geliyor. 1.000 m2’den kısa ve çok kısa mesafeler için ideal sistem; Belirli tarihler, promosyonlar ve pazar testleri için belirli kampanyalar için mükemmel bir mekanizmadır.

Bu arada, Bi Düşün Medya ve Ajans olarak sizler için en iyi Dijital baskı hizmetini sunmaktayız. Tek yapmanız gereken bize ulaşmak.

Dijital baskı nedir?

Dijital baskı sistemi, kalıp veya ilave eleman gerektirmez; Heptakromiye dönüştürülen mürekkeplerle bilgisayardaki tüm bilgileri yazıcıya yeniden üretir. Gravür ve ofset gibi sistemlere benzer çok yüksek bir kalite sunar. Dijital baskı süreciyle, tasarımlarınız için sınırsız çeşitlilik sunan devrim niteliğindeki hiper kişiselleştirme yazılımı HP’nin yeni Mozaik tekniği sayesinde üretim süreleri kısalır ve özelleştirme maksimum ifadesine ulaşır ve daha fazlasını elde etmenizi sağlar. Ürününüzü öne çıkarmak için 10.000 farklı varyasyon.

Dijital baskı hangi pazarlarda kullanılıyor?

Gıda pazarında dijital baskı:

Et ürünleri için ambalajlar

Dijital baskı, tasarımlarıyla öne çıktıkları et atıştırmalık türü ürünler için mükemmeldir ve her zaman koruma taleplerini korur. Soslar ve sıvı kaplar Çoğu zaman, bu pazar pratik, sürdürülebilir ve son derece özelleştirilebilir ambalaj talep ediyor. Dijital baskı sistemi, ısıl işlem gerektirmediği sürece bu tür ambalajlar için idealdir.

Balık ve deniz ürünleri için ambalajlar

Raftaki balık ve kabuklu deniz ürünleri ürünlerinde, özellikle soğuk rafta farklılaşmanın önemi, paketleme işleminin temel unsurlarından biridir. Sadece bu tür gıdanın gerektirdiği koruma özelliklerini korumak değil, aynı zamanda renkli ve çarpıcı bir kap sunmak da gereklidir.

Peynir ve yoğurt paketleme

Peynir sektörü, dijital baskı ile ambalaj kullanımında başlıca sektörlerden biridir. Renklerin gösterişli olması ve mükemmel yaratıcılığa duyulan ihtiyaç, bu ürünleri küçük işler veya promosyon etkinlikleri için en iyi seçenek haline getiriyor.

Meyve ve sebze ambalajları

Bu sektörde tüketimin hızı ve esnekliği, meyve ve sebze paketlemede maksimum hale gelmiştir. Hareket halindeyken olduğu gibi konseptler, üreticilerin çoğu tarafından aranan ana özelliklerdir. Tüketicileri baştan çıkarmayı amaçlayan büyük özelleştirme, dijital baskı tekniklerini harika bir seçenek haline getiriyor.

Kuru gıda kapları

Kinoa gibi yeni ticarileştirilmiş süper gıdalar, tüketim alışkanlıklarına dikkat etmek ve bunları kontrol etmek ihtiyacı olan bir halka cevap veriyor. Bu bağlamda ambalaj üzerinde sunulan görüntü farklılaşan bir unsurdur. Esnek dijital baskı teknikleriyle ürünlerinizin öne çıkmasını sağlayın.

Kahve, infüzyon ve kakao ambalajları

Ürünü mükemmel durumda tutmak için kahve ve demleme kaplarının neme ve ışığa dayanıklı bir bariyer sunması gerekir. Bu tür paketleme, dijital baskı dahil olmak üzere çeşitli baskı tekniklerini destekler.

Tatlılar, şekerlemeler ve kahvaltılar için kaplar

Unlu mamuller ve şekerleme sektöründe hem genç hem de yaşlıların dikkatini çekmek öne çıkmak için şart. Bu etkiye ulaşmak için dijital baskı sistemi, hedef kitlenize uyarlanmış çok sayıda tasarımın üretilmesine izin verir.

Kuruyemiş, turşu ve baharat ambalajları

Y kuşağı kadar talepkar bir kitlenin ilgisini çekmek, fındık ve turşular için ambalaj baskı sistemleri sayesinde mümkün. SP Group’un size nasıl yardımcı olabileceğini öğrenin.

Hazır yemek kapları

Hazır yemek ambalajları, kullanıcıların tüketim alışkanlıkları ile aynı hızda gelişmiştir. Stand-up poşetler gibi formatlar günümüzde tüm raflarda ortak bir üründür; dijital baskıyı kullanarak kendinizi rakiplerinizden ayırın.

Gıda ve diyet takviyeleri için ambalajlar

Gıda ve besin takviyeleri sektöründe pazarlama ve tanıtım çalışmaları, üreticileri hem performans hem de görünürlük açısından en iyi ambalaj çözümlerini aramaya yöneltiyor.

Hayvan yemi için ambalaj

Hayvan yeminin optimum şekilde korunması, MAP kullanımı gibi bariyerler sunan materyallerin ortaya çıkmasına neden olmuştur; tüm bunlar tasarımlarda yüksek özelleştirme ihtiyacı ile birlikte.

Gıda dışı pazarda dijital baskı:

Kimyasal ve biyolojik ürünler için ambalaj

İşlevsellik ve çekici tasarımlar bu sektörün talep ettiği gereksinimlerdir. SP Group, dijital baskı sistemi sayesinde her tür kimyasal ve biyolojik ürün için çarpıcı tasarımlara sahip çok çeşitli kaplar sunmaktadır.

Parfümeri ve hijyen için ambalaj

Tüketicilerinizi cezbetmek için gerekli pratiklik ve tasarımla parfümeri ve hijyen ürünleri için çok çeşitli ambalaj çözümleri sunuyoruz.

Diğer gıda dışı ambalajlar

Gıda dışı ürünler için dijital baskı çözümleriyle ürün ambalajınızın ihtiyaç duyduğu esnekliği bulun.

Bu arada, Bi Düşün Medya ve Ajans olarak sizler için en iyi Dijital baskı hizmetini sunmaktayız. Tek yapmanız gereken bize ulaşmak.
Etiketler:

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..