Dijital baskının geleceği küresel bir trend

Dijital baskı trendleri hakkında konuşmaya başlamak için bunun ne anlama geldiğini ve ofset baskıdan farkının ne olduğunu anlamamız gerekiyor. Dijital görüntüleme ve baskıda dünya lideri olan Canon Mexicanadır. Yeni iş fırsatları elde etmek amacıyla dijital baskı pazarındaki yeni eğilimi desteklemek için bu sektörden ilgili verileri paylaşıyor.

Ofset ve dijital baskı arasındaki gerçek fark nedir? Ofset baskı, genellikle alüminyumdan yapılmış metal bir plaka üzerine yağlı bir mürekkebin uygulanmasından oluşur. Ve daha sonra, ofset silindiri ve karşı basınç silindiri kullanılarak görüntüyü bir yüzeye kazımaktan oluşan bir sistemdir. Bu sistem, 19001’in başlarındaki icadındır. Bu yana çok az değişti, bu güne kadar hala en yüksek görüntü kalitesini sunan baskı sistemidir.

Çok sayıda broşür, dergi, gazete ve çıkartma basmamız gerektiğinde veya ofset baskıyı seçiyoruz. Bu tip baskının en büyük avantajlarından biri de plastik, metal, kumaş, kağıt vb. Pek çok malzeme üzerine çok esnek olması ve tüm yüzeylere uyum sağlayan kauçuk silindir sayesinde yapılabilmesidir.

Dijital baskı, bir dosyanın kartuştan mürekkep ya da toner kullanılarak doğrudan kağıda yazdırıldığı bir işlemdir. El ilanları, posterler, kartlar vb. Gibi düşük hacimli projeler için ideal olan hızlı ve ucuz bir süreçtir.

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak dijital baskı konusunda hizmet vermekteyiz. Size özel tekiflerimiz için bizi arayın.

Dijital teknolojiye dayalı Canon ekipmanı

Dijital baskı, 1990’ların ortalarında işlemsel veya renkli sayfa baskısı için 1970’lerde piyasaya sürülmesinden bu yana önemli ölçüde gelişti. O zamandan beri, mürekkep püskürtmeli araştırma bütçelerinin büyük bir kısmından yararlandı. Son kullanıcıya maliyeti düşürürken sistemler.

Son birkaç yılda, dijital teknolojinin en çok büyüyen baskı pazarının parçası ya da olduğunu gördük. (2009-2024 arasında CAGR% 9,2 ve% 300). Bu büyümenin temel nedenidir. Pazarın şunları gerektirmesidir. Kısa tirajlar (Talep Üzerine), Kişiselleştirme ve değişken verilerdir. Daha basit bir üretim süreci sayesinde daha kısa teslimat süreleridir. Fazla ve daha uygun fiyatlı baskı teknolojisi.

Daha fazla son kullanıcı bu baskı yöntemine yatırım yaptıkça. Veya baskı alıcıları için yeni niş pazarlar ve faydalar belirleyerek dijital teknolojilerin benimsenmesini daha da artırdılar. İş akışı geliştirme, baskı ile ilişkili işlem maliyetlerini düşürür. Bireyler ve mikro işletmeler için yeni pazar fırsatları yarattı.

Yukarıda bahsedilen farklılaşma, ofset baskının yerini dijitalin alacağı anlamına gelmez. Ancak dijital teknolojinin bize sunduğu tüm iş fırsatlarından yararlanma ve geleneksel baskı teklifini tamamlama zamanının geldiği anlamına gelir.

Teknoloji seçimi, her bir baskı projesinin özelliklerine bağlıdır; ancak tüketici ve iletişim eğilimleri, dijital baskıya ve yeni iş fırsatlarına kapı açıyor.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..