Dış Cephe Folyo Baskı! İstanbul Dijital Baskı Merkezi

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’da Dış Cephe Folyo Kaplama hizmeti sunuyoruz. Detaylı bilgi ve kaliteli baskı için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

Genellikle mağaza içi alanlar, bankalar, tuvalet alanları, bebek bakım odaları, marketler, vitrinler vb. insanların günlük yaşamlarında her an temas edebileceği alanlarda kullanıldığı için kullanımı son derece önemlidir. Su bazlı boya baskı tekniği ile iç mekan folyo zemin üzerine yapılacak sağlık faktörleri dikkate alınarak.

Müşterilerimizi özellikle memnun eden şey, hat içi üretim sayesinde, baskılı desenin tam veya kısmi UV vernik ile hemen kontrol edilebilmesidir. Müşteriler baskıları kabul etmeye ve önceden basılmış sayfaları kanıt olarak getirmeye gelir. Ayrıca, baskı ve cilalama sırasında rengi (satır içi) optimize etme yeteneğine de sahiptir, yani basılan desen üzerindeki ilave UV verniği nedeniyle artan kontrastla, mükemmel sonuçlar elde etmek için gerekirse renk kontrolü sağlanabilir. Zamandan tasarruf şimdi ve gelecekte giderek daha önemli bir rol oynamaktadır.

Sağlık İçin Önemi

Evlerde kullanılan folyolar sağlık açısından oldukça önemlidir. Bu nedenle varak baskı malzemelerinde su bazlı folyoları tercih ediyoruz.

Genel olarak sizin için seçebileceğiniz veya sunabileceğiniz farklı baskı teknikleri vardır. Belki de en yaygın baskı tekniği dijital baskıdır. Dijital baskıda film büyük bir rulodan basılır. Bu baskı işlemi ile çok küçük baskılar üretilebilir. Aynı şekilde dijital baskıda da rulodan direkt baskı yaptığımız için boyut ya da format fark etmez. 320 cm rulo genişliğine kadar baskı yapmaktayız. Basılı şeridin uzunluğu sınırsızdır. Film ayrıca ofset veya ekran baskılı olabilir. Bunun için makineleri beslemek için hurda malzeme kullanıyoruz. Buradaki bir uygulama alanı, örneğin, basıldıktan sonra resmi olarak kesilmesi gereken çok çeşitli küçük çıkartmalardır. Makul fiyatlarla büyük miktarlarda üretilebilir. Bir diğer avantajı da buradan spot renklerin de basılabilmesidir.

Dış Ortamlarda Varak Baskı

Yapıştırıcı niteliklerinde de farklılıklar vardır. Her başvuru için bir form bulunmaktadır. Örneğin, kalıcı olan ve kolayca çıkarılamayan yapışkan tabakalar vardır. Bu, çoğu çıkartma veya araba çıkartması için geçerlidir, örn. Bununla birlikte, hızlı bir şekilde çıkarılması ve kalıntı bırakmaması gereken yapışkan tabakalar da vardır. Örneğin, fuar standlarında “rahatsız edici” afişler ve pankartlar. Ayrıca, etiketin zarar görmeden çıkarılamayacağı kadar sıkı bir şekilde yapışan koruyucu katmanları vardır. Bu yapıştırıcı, örneğin muayene etiketlerinde veya benzer güvenlik mühürlerinde kullanılır. Gördüğünüz gibi, her uygulama için doğru film ve doğru yapıştırıcı vardır. Ancak, size bireysel olarak tavsiyede bulunabilir ve uygulamanız için en iyi ürünü önerebiliriz.

 

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..