Dış Cephe Kaplama! Cephe Giydirme İstanbul

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak Dış Cephe Kaplama hizmeti vermekteyiz. Baskı tesisimiz hakkında bilgi almak için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

Firmanız için çalışıyoruz, sizi en iyi şekilde tanıtacak çalışmalar üretiyoruz.

Önünüzden geçen ve işletmenizi ziyaret eden kişilere işletmenizi en iyi tanıtacak reklam türlerinden biri de cephe reklamlarıdır. Dış cephe reklam kaplama çalışmalarımız genellikle geniş cepheli ve görünür olan firmalar tarafından tercih edilmektedir. Dış mekan reklamları bulunduğu yere göre binlerce kişiye hitap ederek firmanızı öne çıkarma şansı verir.

Açık hava reklam çalışması yaptığımız yerlerden bazıları…
Alışveriş merkezi dış reklam pansumanları
Şirket binası dış reklam kaplama
Yoğun merkezlerdeki reklam alanları için dış reklam kaplaması
Dış cephede hazırlanan reklam bilardolarının değişimi
Havaalanı merdiven kaplama
Havalimanı inşaatı uygulaması

Tüm bunların yanı sıra müşterilerimizin talepleri doğrultusunda keşif yaparak her alanda reklam giydirme uygulamaları yapmaktayız. Dış cephe kaplama uygulamalarımız müşteri talebine göre Folyo, One Way Vision, Mesh veya Vinil kaplama olarak devam etmektedir.

Açıkhava Reklamları ve Cephe Reklam Kaplamaları hedef kitleye hitap eden reklam araçlarından biridir. Reklamverenlerin görsel ve yazılı medyadan sonra en çok kullandığı reklam araçlarından biridir. Özellikle en uygun yerler her zaman insanların yoğun olduğu yerlerdir. Örneğin çarşı, cami, han, otel gibi alanlar. Ayrıca kolayca tanınabilir ve akılda kalıcı olmalıdır.

Bu reklam alanında amaç, hedef kitleye hitap etmek ve onları harekete geçirmektir. Aynı zamanda bu tür tasarımlar açık alanlarda olacağı için göz alıcı ve profesyonel olmalıdır. Bu nedenle kullanılan malzemeler çok önemlidir.

Ayrıca tasarımlar profesyoneller tarafından yapılmalıdır. Ancak akmayan ve kokmayan boyalar kullanılmalıdır. Baskı yapılacak malzeme kaliteli olmalıdır. Kolay yırtılmayan ve solmayan malzemeler tercih edilmelidir.

Kullanım alanları:

  • ATM’ler veya AVM’ler
  • Otobüs durağı reklamları
  • Posterler veya Afişler
  • Tabelalar
  • Billboard’lar
  • Reklam Panoları
  • Taşıt giydirmeler

Dış reklam ajansları ve dijital baskı ihtiyaçları için baskı çözümleri sunuyoruz. BBM olarak büyük ebat baskı, dış cephe kaplama, yapı reklam kaplama gibi dış mekan reklam hizmetleri vermekteyiz.

Dış cephe reklam kaplama çalışmaları örneklerimizi inceleyerek matbaa ve uygulama konusunda bizimle çalışabilirsiniz.

Cam reklam giydirme, dijital baskı ile uygulanan en etkili reklam seçeneklerinden biridir. İlk bakışta göze batmayan cam reklam akılda kalıcılık açısından en çok tercih edilen reklam modelleri arasında yer almaktadır. İç ve dış mekanlarda kalıcılığını uzun süre koruyabilen yöntemlerle üretilen cam reklam kaplama, görüntüsü ile oldukça dekoratif ve şık bir seçenek olacaktır. Forza Dizayn, cam reklam kaplama seçeneklerinde pratik ve ekonomik çözümler sunar.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..