Dış Cephe Reklam Giydirme Fiyatları

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak Dış Cephe Reklam Giydirme hizmeti yapmaktayız. Baskı ve montaj dahil tüm aşamalarda yanınızdayız. Detaylı bilgi için bizi arayın. -0212 643 75 50-

Birden fazla tekniğin yer aldığı dış cephe kaplamaları hem yapıların hem de binalarınızın daha sağlıklı bir şekilde korunmasını sağlar. Aynı zamanda dış cephe kaplama işlemleri yapılara estetik bir görünüm katmaktadır.

Cephe giydirme ısı yalıtımı ile yapılara estetik bir görsellik kazandırmanın yanı sıra Bi Düşün Medya ailesi olarak diğer dijital baskı reklam uygulamalarını da yapmaktayız. Dış cephe kaplama çeşitleri, en iyi dış cephe kaplama modelleri ve cephe sacları kolayca işlenir. En ucuz dış cephe kaplama fiyat seçeneği ile sahip olacağınız cephe kaplama modelleri ile yapılarınıza estetik mimari görünüm kazandırabilirsiniz.

Dış cephe reklam giydirme, binanın her tarafına giydirilen tanıtım çalışması şeklinde yapılan bir uygulamadır. Tüm binayı veya fark edilmek istediğiniz geniş bir alanı giydirerek gerçekleşir. Birçok büyük işletmenin tüm binasını kaplattığı görülmektedir. Bu sayede uzak noktalardan bile fark edilmek sağlanır, markalaşmanın yolu açılır ve elbette görsel bir şıklık sunar.

Uzun süreli kullanım için ideal bir seçim olan dış cephe kaplama, müşterilerinizin ve ziyaretçilerinizin her durumda sizi fark etmelerini sağlar. İlk kez gelen ziyaretçilerin onu büyük bir marka olarak algılamasına yardımcı olur. Uzman firmalar da bu konuda nasıl çalışılması gerektiği konusunda yol gösteriyor.

DIŞ CEPHE REKLAM AJANSI İSTANBUL

Dış cephe folyo kaplama uygulaması genellikle dış cephesi olmayan camlara veya her cephedeki duvarlara uygulanmaktadır. En önemli dış cephe kaplama çeşitlerinden biridir. İş yerlerinde gördüğünüz cam reklam kaplamaları bu konuda nasıl göründüğü konusunda size fikir verecektir. Firmamızın tüm çalışmaları görsel olarak fark yaratmaktadır.

Folyo kaplamalar ile markanızı yansıtın ve insanların sizi fark etmesini sağlayın. Uzun süreli tanıtım faaliyetlerinde oldukça fazla yer kaplayan folyo uygulamaları, işletmelerin dış camlarının da verimli kullanılmasını sağlamaktadır.

Ancak bu uygulamaya sahip olan tüm müşterilerimiz oldukça memnun kalmaktadır. Büyük markaların vitrinlerinde görebileceğiniz kaplamaların ne kadar şık göründüğünü fark etmiş olabilirsiniz.

Bu nedenle hem duvar hem de cam kaplama yaptırmak isteyen müşterilerimize daha önce yapmış olduğumuz çalışmaları sunarak görsel bir fikir edinmelerini sağlamaktayız. Reklam ürünümüzde kullandığımız malzemelerin kaliteli olmasına özen gösteriyoruz. Yaptığımız işlerin diğer işlere referans olacağını bildiğimiz için son derece profesyonel bir yaklaşımla kaplamaları gerçekleştiriyoruz. Reklam şirketlerinin ürünleri milyonlarca kişiye hitap etmektedir.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..