İstanbul Bas-Kes Etiket Fiyatları! Bas-Kes Etiket Baskı Merkezi

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’da Bas-Kes Etiket baskısı gerçekleştiriyoruz. Detaylı bilgi ve randevu için bizi arayın. -0212 643 75 50- Dijital baskı makinesinde basılan etiketlerin, folyonun sadece taşıyıcıya kadar olan kısmının ürün kalacak şekilde aynı makinede yarı kesilmesi ve etrafındaki fazlalığın (dekupaj) ayrılması işlemidir.

Geniş bir kullanım alanına sahiptir.
Baskes etiketleri iç ve dış mekanlarda gönül rahatlığı ile kullanılabilir.
İstenilen adet, ebat ve tasarıma göre üretilmektedir.

Bas-Kes Sticker Etiket, etiket üzerine yapılan tasarımın tek logo, araç logosu pencere yazısı veya düğme etiketi olarak basılması ve baskıdan çıkmadan kenarlarından kesilmesidir. Ancak bas kesim olarak kendi üretimimizde çözüm ortağınız olabiliriz.

Ayrıca su, nem ve güneş ışınlarından etkilenmez.

Ayrıca iç ve dış mekan kullanımına uygun olarak üretilmektedir. Dış mekan uygulamalarında zararlı etkenlerden korunmaları için selofan (koruyucu) uygulanır.

BAS-KES ETİKET İSTANBUL 

Baskes teknolojisi ile üretim yöntemi neden tercih ediliyor?
Fotoğraf baskısı gibi net çözünürlük gerektiren ürünleri diğer teknolojilerle basmak zor ve maliyetlidir. Çok renkli baskı gerektiren işler için serigrafi gibi her renk için ayrı kalıp yapmak maliyet açısından oldukça pahalıdır. Bas kesim, pratik çalışmalar için çok güzel bir alternatif üretim yöntemidir.

Üretmiş olduğunuz etiketlerin temiz, kuru ve düz yüzeylere yapıştırılması, yapıştırıldığı yerden uzun yıllar kalitesini bozmadan kalkmaması için büyük önem taşımaktadır.

Baskes Etiket Atölyesi olarak İstanbul’un Başakşehir bölgesinde baskılı etiket üretimi yapan firmamız, Başakşehir’de folyo baskı etiket üretimi yapmakta, ucuz, ucuz ve en kaliteli etiketleri üretmektedir. Bi Düşün Medya ve Ajans Baskes Etiket firması her zaman hizmetinizdedir. İstanbul baskes, İstanbul baskes etiket, baskes etiket atölyesi, baskes etiket firması, baskes etiket imalatı, baskesmaker, İstanbul baskes etiket, İstanbul baskes etiket üreticisi, ucuz baskes etiket, şeffaf baskı, opak baskı etiket

Dijital baskı, bilgisayarda hazırlanan tasarım, çizim ve fotoğrafların çeşitli baskı malzemelerine en son teknoloji ile kaliteli ve hızlı bir şekilde aktarılmasıdır. Kaliteli ve hızlı çözümler sunan dijital baskı, diğer baskı teknolojilerini geride bırakmıştır. Dijital baskı hizmetlerinde en son teknolojiyi sunan İstanbul Etiket Sanayi, iç ve dış mekan baskı makineleri ile çözüm ortağınız olarak hizmetinizdedir.

Yaygın olarak kullanılan bir baskı yöntemidir. Diğerlerinden ayıran özelliği ise kalıplar basıldıktan sonra aynı kalıplardan kesilerek etiket haline getirilmesidir. Basılı folyo kağıdı yapışkan. Bu sayede ürünlerin etiketlerini yapıştırmak kolaydır. Bir folyoda 24’ten fazla baskı etiketi oluşturmak mümkündür. Bu işlem hem daha kısa hem de ekonomik açıdan daha uygundur.

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’da Bas-Kes Etiket baskısı gerçekleştiriyoruz. Detaylı bilgi ve randevu için bizi arayın. -0212 643 75 50-

Etiketler:

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..