İstanbul Dijital Baskı Hizmetleri – Uygun Fiyat Garantisi

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’da Dijital Baskı Hizmetleri sunuyoruz. Detaylı bilgi ve sipariş için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak araç giydirme, totem tabela, bayrak ve duba, cam giydirme, cephe giydirme, dijital baskı, matbaa hizmetleri vermekteyiz. Reklam ajansımız, siz müşterilerimize kaliteli hizmet sunmayı ilke edinerek açık hava reklam ihtiyaçlarınıza çözüm üretmeye devam etmektedir. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Reklam ve tanıtım amaçlı kullanılabilecek birçok matbaa ürünü bulunmaktadır. Bu farklı ürün gruplarını kullanım amacına ve kullanım amacına göre farklı şekillerde kullanabilirsiniz. Her işletmeye ve her kategoriye uygun reklam ürünleri bulunmaktadır. Kanvas baskılar en çok tercih edilen reklam ürünleri arasında yer almaktadır. Kanvas (Vinil) baskı ürünlerini aklınıza gelebilecek her türlü promosyon çalışması için kullanabilirsiniz. Kanvas, üzerine baskı yapılabilen ince bir PVC malzemedir. Reklam ve tanıtım yapılacak alanların ölçülerine göre baskı yapılabilmektedir. Kanvas baskılı reklam ürünleri açılışlarda, kampanya duyurularında ve siyasi parti toplantılarında kullanılabilir. Bunun dışında birçok farklı şekilde kullanılan bir reklam ürünüdür.

REKLAM VE BASKI HİZMETLERİ Bİ DÜŞÜN’DE

Kanvas baskıya hazırlanmadan önce hangi ebatta yapılacağına karar verilir. Kanvas asılması planlanan yerin ölçüleri alındıktan sonra gerekli ölçülerde kesilen kanvas kumaşa baskı yapılır. Üzerine yapılacak baskının şekli ve tasarımı da önceden hazırlanmalıdır. Baskı makinesine alınan kanvas, makinenin bir ucundan girecek ve diğer ucundan baskı yapılarak çıkacaktır. Bu işlem baskı kalitesine göre farklı zaman aralıklarında tamamlanabilir. Basılan görsel çok detaylı bir görsel ise baskı süresi uzayacaktır. Bu baskılarda son derece kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Dış cephe baskı işlemi uygulanan kanvas, yağmur, kar, güneş gibi dış etkenlerden olabildiğince az etkilenecek şekilde baskı yapılır.

Kanvas baskıda en önemli sorun kanvasın hava koşullarından etkilenmeden mümkün olduğu kadar uzun süre kullanılmasını sağlamaktır. Tuvalin dayanıklı olması için baskıda kullanılan boya ve baskının türü büyük önem taşımaktadır. Hava şartlarından fazla etkilenmeyecek matbaa mürekkepleri kullanılmaktadır. Bu boyalar yağmurda akmaz ve güneşte solmaz. Bir diğer önemli detay ise tuvalin kalitesidir. Kanvas baskı m2 fiyatı kullanılacak malzeme ve ölçüye göre değişmektedir. Çok ince tercih edilen kanvas zamanla kırılır ve yırtılır. Tuvalin kısa ömründeki en önemli detaylardan biri de tuvalin kalınlığıdır.

 

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..