İstanbul Dijital Baskı Merkezi! Folyo, Branda, Vinil Baskı

Bi Düşün Ajans ve Medya olarak İstanbul’da bulunan dev Dijital Baskı Merkezimizle hizmetinizdeyiz. Detaylı bilgi ve siparişleriniz için bizlere ulaşın -0212 643 75 50-

Modern baskı olarak tanımlayabileceğimiz Dijital Baskı, reklam veya tasarım amaçlı dijital ortamda hazırlanmış bir görüntünün farklı gruplardaki malzemeler üzerine yansıtılması olarak tanımlanabilir. Bir tür; Reklam görsellerinin veya metinlerinin belirli alanlarda yer alması için kullanılan baskı yöntemi de denilebilir.

Daha çok reklam panoları, vitrin camları, araç giydirme ve dış cephe kaplamalarında görülen bu sistemler daha küçük detaylarda kartvizit, broşür, masa, magnet, afiş ve şirket kartı baskılarında da kullanılmaktadır. Ofset baskıya göre baskı desenlerinde herhangi bir değişiklik olmadığı için; Daha hızlı, daha pratik ve seri üretim imkanı sunan bu yöntemle kısa sürede daha fazla baskı üretilebilmekte, zamandan ve bütçeden tasarruf sağlanabilmektedir. Görüntüler bilgisayar ortamında hazırlanacağı için güncellenebilir olması bir avantaj olup, istenilen ebat ve ölçülere uygun olarak baskı yapılabilmesi ek bir fayda sağlamaktadır.

DİJİTAL BASKI VE Bİ DÜŞÜN MEDYA AJANS

Dijital baskı fiyatları basılacak tasarımın sayısına, basılacak malzemenin cinsine ve boyutuna göre belirlenir. Baskı çeşitleri iç ve dış mekan olarak ayrılırken, bu alanlara yerleştirilecek malzemelere uygulanacak baskı şekillerinde farklı teknik ve yöntemler kullanılmaktadır. Hava olaylarına tamamen dayanıklı olan bu alternatifler; Kanvas baskı, file kanvas baskı, döküm folyo baskı ve vinil baskı teknikleri kullanılarak oluşturulur. İstenilen görüntünün her boyuta göre tasarlanabilmesi her sektör için tercih imkanı sunarken alanında iz bırakmak isteyen isimler için de iyi bir fırsattır.

Bilgisayar ortamında hazırlanan görsel veya yazılı içeriğin farklı materyaller üzerine basılması tekniğine dijital baskı denir. Afişlerden broşürlere, bilboardlardan cephe kaplamalarına kadar geniş bir kullanım alanına sahip olan dijital baskı, farklı malzemelere baskı yapılmasına olanak sağladığı için her geçen gün kullanım alanları genişlemeye devam ediyor.

Firmalar, kurum veya kuruluşlar zaman zaman tanıtım yapmak, isimlerini daha geniş kitlelere duyurmak veya sundukları hizmet, ürün ve fırsatlar hakkında insanları bilgilendirmek amacıyla çok sayıda broşür veya afiş hazırlamaktadırlar. Ayrıca yeni bir film tanıtımı, sanat sergisi duyurusu veya konser afişi gibi haberleri kamuoyuna duyurmak için birçok billboard sunumu hazırlanmaktadır. Aslında afişler, broşürler ve billboardlar farklı kalitede ve farklı tasarımlarda kağıtlar kullanılarak hazırlanan dijital baskı örnekleridir.

Bi Düşün Ajans ve Medya olarak İstanbul’da bulunan dev Dijital Baskı Merkezimizle hizmetinizdeyiz. Detaylı bilgi ve siparişleriniz için bizlere ulaşın -0212 643 75 50-

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..