İstanbul Promosyon Ürünleri Yaptır! Promosyon Duvar Saati

Kişi, şirket ve kurumların kendilerini tanıtmaları ve daha geniş kitlelere ulaşması için üzerinde logo ve slogan bulunan hediyelik eşyalara promosyon denir. Bu bir tür reklam faaliyetidir. Yabancı kökenli bir kelime için “teşvik etmek” ifadesini, bunun için Türkçe’yi görüyoruz.

Özellikle 20. yüzyılla birlikte reklam denen olgu insanların hayatlarına girmeye başlamıştır. Promosyon maliyetleri inanılmaz boyutlara ulaşan firmalar, giderlerini azaltmak için promosyon dediğimiz olguyu başlattı. Kısacası bu iletişim alanı bir ihtiyaçtan doğmuştur. Bu organizasyon günümüzde de kullanılmaktadır. Kurumlar müşterilerini ve potansiyel alıcıları bu şekilde cezbetmektedir. Bi Düşün Ajans ve Medya olarak promosyon ürün baskısı yapmaktayız. Çok çeşitli ürünler yapabilir ve firmanızın reklamını yapabilirsiniz. Detaylı bilgi ve siparişleriniz için bizlere ulaşın -0212 643 75 50-

Araştırmalar sonucunda promosyonların marka bilinirliğini artırdığını kanıtlayan bazı rakamlara rastlıyoruz. Uzun yıllardır kullanılan bir pazarlama iletişimi tekniği olan bu yöntem 2020 yılında da etkisini sürdürmekte ve potansiyel alıcılar üzerinde etki bırakmaktadır.

NEDEN PROMOSYON ÜRÜN YAPTIRMALISINIZ?

Bir firmadan hediye alan kişilerin yüzde 60’ı üzerinde yazan markaları hatırlıyor. Diğer reklam araçlarında bu oran istenilen düzeyde değildir. Bu da bize hediye olarak alınan ürünlerin, insanların faydalandığı ürün grubundan olması durumunda etkili bir tanıtım aracı olduğunu göstermektedir.

Çeşitli hediyelik ürünler veren firmalar müşterilerini daha çok etkiliyor. Başka bir araştırmaya göre müşterilerin büyük çoğunluğu kendilerine verilen teşvik ürünlerinin kendilerini etkilediğini ve daha sonra aynı yerden tekrar alışveriş yapmak istediklerini bize gösteriyor.

Firmalar müşterilerini mutlu etmek için kendilerine kendi üretimlerini tanıtacak ürün gruplarını sunmak istemektedirler. Öncelikle hedef kitle kendi ürün grubunu uyandırmalıdır. Bu nedenle promosyon ürün grubu oldukça geniş olarak ele alınmaktadır. Kalem, defter, giyim, saat, ajanda, powerbank, dosya, çanta, takvim, not defteri, bayrak, anahtarlık şapka, plaket, fener, termos, cam, flash bellek, ayna, çakı, kırtasiye seti, balon, hesap makinesi. Ürün, müşterilere hem reklam vermek hem de kalplerini kazanmak ve yeniden iş yapmak için dağıtılabilir.

Promosyon ürünleri bazı kurum ve kuruluşlar tarafından gereksiz görülmektedir. Dağıtılan ürünlerin çalışmadığı ve müşterilerin hafızasında kalmadığı düşünülüyor. Ancak araştırmalar bunun doğru olmadığını gösteriyor. Müşterinin hediye veren firmalarla büyük bir sorun yaşamamış olması durumunda kesinlikle iade edildiğini gözlemliyoruz. Burada önemli olan nokta, faaliyet gösterdiğimiz sektöre uygun bir ürün yelpazesi bulmamız gerektiğidir. Örneğin, teknoloji alanında faaliyet gösteren bir firma olduğumuzu varsayalım. Müşterilerimize giyimle ilgili ürünleri hediye etmek onları pek etkilemez. Bu noktada sektörümüz için ne uygun olabilir? sormalıyız, ona göre ürün seçmeliyiz. Teknoloji alanında faaliyet gösteren bir şirketimiz varsa powerbank veya usb bellek müşterilerimizin beğeneceği ürünler olacaktır.

Bi Düşün Ajans ve Medya olarak promosyon ürün baskısı yapmaktayız. Çok çeşitli ürünler yapabilir ve firmanızın reklamını yapabilirsiniz. Detaylı bilgi ve siparişleriniz için bizlere ulaşın -0212 643 75 50-

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..