İstanbul’da Dijital Baskı yapan en iyi firma

İstanbul’da dijital baskıya ihtiyacı olan firma sayısı, her geçen gün artmaktadır. Dijital Baskı hemen hemen her şirketin ihtiyaç duyduğu bir alandır. Kurumsal her işletme, dijital baskı ihtiyacını, kaliteli hizmet veren bir ajans ile çözmek ister. İstanbul’da Dijital Baskı hizmeti veren, en etkili firma Bi Düşün Medya ve Ajans‘tır. İşinin uzmanı ekibi ve son teknoloji makinaları ile Bi Düşün Medya ve Ajans, dijital baskı sürecinde en büyük yardımcınız olmaktan gurur duyar. Çok sayıda sektörünün öncüsü işletme, Bi Düşün Medya ve Ajans’ı tercih etmektedir.

DİJİTAL BASKI NEDİR?

Dijital baskı, elektronik dosyalardan baskı yapan modern bir üretim yöntemidir. Resminizin bir bilgisayarda oluşturulmasını ve ardından doğrudan seçtiğiniz malzemeye basılmasını içerir. Dijital baskı, litografi, fleksografi, gravür, mektup baskısı ve diğerleri gibi geleneksel yöntemlere bir alternatiftir – film ve renkli prova yapmak, parçaları manuel olarak sıyırmak ve yapmak gibi geleneksel baskı için gereken mekanik adımların çoğunu ortadan kaldırır. tabaklar.

DİJİTAL BASKI NASIL ÇALIŞIR?

Dijital baskı yöntemiyle, PDF, TIFF, PSD veya diğer formatlardaki dijital dosyalar kullanılarak bir görüntü doğrudan yazıcıya gönderilir. Dijital baskı, yüksek miktarda ayrıntı ve daha az miktarda sipariş gerektiren öğeler için en iyi şekilde kullanılır. Geleneksel baskının aksine, dijital belge dosyaları ile nihai ürün arasında baskı öncesi aşamalar yoktur; ayrıca film plakaları veya foto kimyasallar gibi dağınık biçimlendirme ekipmanına da gerek yoktur. Üretimin aşağıdaki aşamaları doğru yapıldığında dijital baskılar kusursuz çıkmalıdır. Dosya, baskının boyut gereksinimleri için yeterince yüksek çözünürlükte temiz ve keskin bir görüntü ile hazırlanır. Kırpma işaretleri ve taşma payı gerektiği gibi eklenir. Kırpma işaretleri, yazdırma işinin köşesindeki çizgilerdir. Taşma payını kestikten sonra, kırpma işaretleri son kesilen belgede yazdırılmamış kenarların oluşmamasını sağlar. Bir sonraki aşama, işi verimli hale getirmek ve kağıt israfını azaltmak için kağıdın mümkün olduğu kadar büyük kısmının baskı için kullanılmasını sağlamaktır. Yazıcıya gönderilmeden önce, elektronik belge dosyanız (yazdırdığınız görüntü veya metin) BMP, TIFF, GIF veya JPEG dosya formatına dönüştürülmelidir. Bunlar raster görüntü dosyaları veya bit eşlemler olarak bilinir. Kullanılan yazılıma bağlı olarak, PDF dosyaları da yazdırmak için kullanılabilir.

NEDEN DİJİTAL BASKI?

Dijital baskı, endüstri için yeni bir paradigmadır. Ofset veya fleksografik baskı gibi eski yöntemlere göre daha fazla seçenek, özellik ve esneklik sağlar. Bugün, basılı materyallerin doğru ve güncel olmasını bekliyoruz – müşterilerin mümkün olan en hızlı zaman diliminde uygun maliyetli, yüksek kaliteli, kısa vadeli renkli baskı üretebilmesi için yazıcılara ihtiyacı var. Ancak, hangi sürecin işinize en uygun olduğuna karar vermek her zaman kolay değildir, bu nedenle tasarımınızı nasıl yazdıracağınızı seçmeden önce göz önünde bulundurmanız gereken birkaç şey vardır.

Etiketler:

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..