Katalog Tasarım ve Fiyatlandırma kuralları 

Katalog tasarımı, basımı ve reklam tasarımı konularında deneyimli ve yaratıcı ekibimize ihtiyacınız olduğunda çözüm ortağınız olarak yanınızdayız. Katalog tasarımı, sergi kataloğu tasarımı, firma tanıtım kataloğu tasarımı, ürün kataloğu tasarımı konularında tecrübeli ekibimiz, her detayda müşterinin favori katalog çalışmasını sunmaktadır.
Tasarım aşaması tamamlandığında onay ile baskı aşamasına geçilir.

Katalog, günümüzde daha fazla şirket veya kurumun ürün veya hizmetlerini tanıttığı bir kitaptır. Firmaların ürün ve hizmetlerini hedef kitleye tanıtması ve cazip hale getirmesi katalog üzerinden gerçekleştirilmektedir.
Prestij tanıtım katalogları ile firmaların ürün veya hizmetlerini hedef kitleye etkin bir şekilde tanıtmasını sağlayan ve onları cazip kılan katalog sayesinde gerçekleştirilmektedir. Bu firmalar arasında ilk olarak sanayi şirketleri, pazarlama firmaları ve dağıtım şirketleri bulunmaktadır. Unutmayın! Türkiye’deki en iyi katalog tasarımcısı Bi Düşün Medya’dır.

Kategoriler

Katalog kategorileri ( KatalogKategori ), katalog öğelerini düzenlemek için temel bir yapı sağlar. Kategoriler, büyük bir kataloğun kullanımını ve yönetimini kolaylaştırmak için yararlı olabilir, ancak özenle tasarlanmalıdır çünkü belirli bir katalog öğesi yalnızca bir kategoriye ait olabilir.

Kategori adları tamamen keyfi olsa da (“Sıcak İçecekler”, “Takım Favorileri” ve “Quetzalcoatlus” gibi), Satıcı Gösterge Panosu veya Square Point of Sale uygulamasında görüntülendiğinde anlamlı olmalıdır. Kategoriler, Square Satıcı Panosunun Kategoriler sayfasında ve Square Point of Sale uygulamasındaki Öğeler uygulamasının Kategoriler sekmesinde listelenir.

Bir öğeyi bir kategori ile ilişkilendirmek için, öğenin category_id özniteliğindeki kategori kimliğine bakın .

İndirimler

CatalogDiscount nesnesi, bir siparişin toplam tutarı azaltmak için bilgi sağlar. İndirimler, satış anında girilen sabit bir değer, yüzde veya dinamik bir değer olabilir.

İndirimler Square Dashboard’un İndirimler sayfasında ve Square Point of Sale uygulamasındaki Öğeler uygulamasının İndirimler sekmesinde listelenir.

Fiyatlandırma kuralları

CatalogPricingRule indirimler otomatik veya birden fazla satış kalemleri için paketlenmiş ürün veya hizmetlere, belirli bir zaman diliminde yapılan siparişler veya satın almalar için nasıl uygulandığını tanımlar. Bir kullanmak CatalogProductSet bir kullanmak, indirimli öğeleri belirtmek için nesneyi CatalogTimePeriod bir indirim aktifken zaman dilimi tanımlayın nesneyi ile ayarlanan indirimler CatalogDiscount nesne. Fiyatlandırma kuralı oluşturma hakkında daha fazla bilgi için, bkz . Fiyatlandırma Kuralları Oluşturma.

Türkiye’de etkili bir katalog tasarımına ihtiyacınız varsa, Bi Düşün Medya ve Ajans‘a ulaşmalısınız.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..