Katalog tasarım ve Katalog formu

Bi Düşün Medya ve Ajans, Katalog Tasarım konusunda Türkiye’nin öncü işletmelerinden biridir. Söyleyecek hiçbir şeyin yoksa hiçbir şey satmayacaksın.Beklentilerinizin sizi tanımasına ve vizyonunuzu paylaşmasına izin verin.Devam eden bağlılığınızı görmelerine izin verin.

Katalog tasarımı

Katalog, ürünlerinizi veya hizmetlerinizi potansiyel müşterilerinize sunan bir grafik tasarım ürünüdür. Bir katalog tasarlarken tasarımcılar olarak bizim için en önemli olan kısımlar vardır. Onlarda, metin, resim ve renkler arasında uyum sağlamaktır.

Bu böyledir çünkü katalog tasarımı basılı ve çevrimiçi baskı için bir şirket sunumu hazırlar. Bir katalog, müşterilerinize sunduğunuz genel ürün veya hizmet yelpazenizi açıklar ve en yüksek standartlara göre tasarlanmalıdır. Bi Düşün Medya ve Ajans olarak uzman teknik ekibimiz ile sizler için kaliteli kataloglar tasarlıyor ve seri üretim gerçekleştiriyoruz.

Katalog formu

Katalog formatı standart değildir ve müşteri taleplerine göre kolayca uyarlanabilir. Kataloğunuzun başında, potansiyel müşterileriniz şirketinizin kısa geçmişini veya arka plan hikayesini ve ardından bir iş portföyünü bulmalıdır.

Bir kataloğun nasıl görünmesi gerektiğine dair kesin kurallar yoktur. Tamamen özelleştirilebilir ve katalog tasarım güzelliğinin yattığı yer burasıdır. Pop-Art ekibi, insanların dikkatini çekecek ve ürünleriniz veya hizmetleriniz hakkında kolayca bilgi edinmelerine olanak sağlayacak bir katalog oluşturmak için deneyimini, yaratıcılığını ve uzmanlığını hizmetinize sunar.

Katalog tasarımı sipariş edin

Kataloglar sadece ürünlerinizi tanıtmak için kullanılmamaktadır. Bu tür bir yayın, potansiyel müşterilerinize teklifinizle ilgili gerekli tüm bilgileri verir ve iş yapma şekliniz hakkında çok şey ortaya çıkarır. Bu nedenle, kaliteleri yüksek olmalı ve tasarım, iş vizyonunuzla uyumlu bir stil uygulaması olmalıdır. Bu şekilde, olumlu bir etki bırakacak ve beklentilerinizin ilgisini çekeceksiniz. Bu nedenle benzersiz baskıya hazır veya elektronik sürümler oluşturma konusunda endişelenmeyin. Bunu sizin için yapalım. Tek yapmanız gereken bizleri aramak ve detaylı bilgi edinmek.

Onay [Pazarlama> Ürün]

Tasarım ekibi bitmiş ürün kataloğunun ilk taslağını teslim ettikten sonra, pazarlama ekibinin geri bildirimlerini toplamak için ürün ekibine geri dönme zamanı gelmiştir.

Pazarlama ekibi, herhangi bir karışıklığı önlemek için ürün ekibinden aldıkları geri bildirimlerin kesin ve doğru olmasını sağlamalıdır. Bu nedenle, yerleşik araçları ve iletişim yollarını kullanmaları çok önemlidir, bu nedenle en iyi sonuçları aldıklarından emin olun.

Ürün ekibinin aşağıdaki gibi faktörlere özellikle dikkat etmesi gerekecektir:

  • Belirli ürün detaylarının doğruluğu
  • Herhangi bir görüntünün kalitesi ve doğruluğu
  • Genel teminatın uygunluğu

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..