Katalog Tasarımı nedir?

Hizmet kataloglarının tasarımı, potansiyel müşterilerinize ürün veya hizmetler sunan bir grafik tasarım ürününün geliştirilmesinden oluşur. Bu işi üstlenirken bizim için en önemli olan metin, görseller ve renkler arasında bir uyum sağlamaktır. Katalog düzeni, şirketi basılı bir sürümde ve bir çevrimiçi sürümde sunar. Bir katalog, müşterilerinize sunduğunuz genel ürün veya hizmetleri açıklar ve en iyi teknik ve estetik kalite standartlarına göre tasarlanmalıdır. Bi Düşün Medya ve Ajans olarak en etkili ve kurumsal Katalog Tasarımı Hizmetini vermekteyiz. Hemen bize ulaşın.

Şirketler için katalog tasarımı

Katalog formatı standart değildir ve müşteri taleplerine göre uyarlanabilir. İlk olarak, şirketin geçmişi bağlamsallaştırılmalıdır. Geri kalanı için, nasıl olması gerektiğine dair katı ve hızlı kurallar yok. Tamamen özelleştirilebilir ve tasarımının güzelliği burada yatıyor.

Grafik tasarım

İyi bir grafik tasarım ekibi, dikkat çeken ve bilginin kolayca elde edilmesini sağlayan bir katalog oluşturacak yaratıcılığa ve deneyime sahip olmalıdır. Tasarımcılar, estetik çizgisine en sadık tasarımı geliştirmek için kataloğu lanse etmek isteyen firmanın kültürünü içselleştirmelidir.

Editoryal tasarım

Bir katalog geliştirmek için, editoryal tasarımda tecrübeli bir stüdyoya dönmelisiniz, Iniciapori’de katalog tasarımında 20 yıldan fazla deneyime sahibiz. Kitapların, dergilerin, gazetelerin, kapakların, kapakların, paketlerin düzeni ve tasarımında ve mevcut olasılıkların tüm uzun listesi, güvendiğiniz kişilerin hakimiyetinde olmalıdır.

Katalog düzeni

Kurumsal belgelerin düzeni ve tasarımı, çarpıcı ve estetik açıdan çığır açan kompozisyonlar oluşturmak için çok yönlülük sunan tasarım programlarında ustalık gerektirir. Katalog tasarımı aynı zamanda bize otomasyon olanakları sağlayan Veritabanları ile bağlantı ile tamamlanmaktadır. Bu anahtarlar, deneyimli tasarımcılar ve düzen tasarımcıları tarafından yönetilmelidir. Bi Düşün Medya ve Ajans olarak en etkili ve kurumsal Katalog Tasarımı Hizmetini vermekteyiz. Hemen bize ulaşın.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..