Katalog Tasarımının ürün üzerindeki etkisi

İyi tasarlanmış bir katalog, markanızın imajını oluşturmada çok önemli bir rol oynar. Uygun bir katalog tasarımı olmadan, şirketinizin pazarlama teklifi eksik hissedilecek ve satışlarınız düşecektir. Pazarlama uzmanlarının bildiği gibi, katalog tasarımı yalnızca katalog şablonlarınızın bir koleksiyonunu kullanmakla ilgili değildir. Aynı zamanda bunları pratikte nasıl kullanacağınızı ve şablonu ne zaman bırakacağınızı bilmekle ilgilidir. 

İster mobil video oyunları ister endüstriyel makineler tasarlayın, çevrimiçi kataloğunuzu Bi Düşün Medya ve Ajans’ı tercih ederek çevrimiçi hale getirmek, yeni müşteriler çekmenin harika bir yoludur.

KATALOG SUNDUKLARINIZ İÇİN KILAVUZDUR

Ürünlerinizi veya hizmetlerinizi detaylandıran broşürü yayınlamak, sadece onlar hakkında bilgi almak için değil, aynı zamanda potansiyel müşterilerinizin ve yatırımcılarınızın markanız hakkında bir şeyler öğrenmesine de yardımcı olur.

Rahat ol. Profesyonel bir grafik tasarımcı değilseniz, mizanpajınızda size yardımcı olacak tasarım hizmetleri bulabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı hissetmiyorsanız, Bi Düşün Medya ve Ajans’ı tercih edin.

Ürün açıklamalarınızı kısa ve öz tutun. Bir ürün kataloğunda şiire yer yoktur. Bazı tasarım şablonları, metin için yalnızca küçük kutular sunar, ancak daha yaratıcı tasarım becerileri kazandığınızda (veya profesyonelleri işe aldığınızda), bunları nasıl etkili bir şekilde kullanacağınızı öğreneceksiniz. Her durumda, okuyucuyu bir metin duvarı ile boğmak istemezsiniz. Sesinizi daha profesyonel gösterse bile özel dil ve argo kullanmaktan kaçının. İçeriğinizi bulmalarına yardımcı olmak için tüm yeni fikirler sıradan insanlara açıklanmalıdır.

Harekete geçirici mesajlar ve köprüler kullanın. Sosyal medyanız için iletişim linkleri yerleştirebilirsiniz. Bunları yayınlanan belgeye kolayca yerleştirmek için bizlerden profesyonel yardım alın. Çevrimiçi fotoğraflar veya videolar sağlayarak müşterilerinizin çevrimiçi deneyimini iyileştirebilirsiniz. 

ONAYLAMALARI İÇİN İZİN ALMAYI UNUTMAYIN

Başarılı bir şekilde kullanabileceğiniz başka bir metin türü tırnak işaretidir. Düzenin normal yazı tipiyle çelişen alışılmadık bir yazı tipi, okuyucunun dikkatini çekecektir. Bunun bir alıntı olduğunu göstermek için kutular, çubuklar, tırnak işaretleri ve yazarın adı gibi katalog şablonlarınız tarafından sağlanan biçimlendirmeyi kullanın. Tabii ki, sizi onaylamaları için izin almayı unutmayın!

İlk türün okunması daha kolaydır, ancak ikincisi metnin gözden geçirilmesini çok daha kolaylaştırır. Ana metniniz için sans-serif kullanıyorsanız, başlıklar veya başlıklar için serif yazı tiplerini veya tam tersini kullanmalısınız. Yazı tipleri, tüm içeriğiniz boyunca tutarlı ve benzer olmalıdır.

Etiketler:

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..