Online ve Kurumsal Dijital Baskı Merkezi İstanbul 2023

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’da Kurumsal Dijital Baskı hizmeti sunmaktayız. Detaylı bilgi için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

Kanvas, insanlar tarafından çok uzun süredir kullanılan bir malzemedir. Fonksiyonel bir yapıya sahip olduğu için birçok alanda kullanılmaktadır. Bunun sonucunda reklam sektörünün de ilgisini çekmiş ve bu sektöre de giriş yapmıştır.

Önce metin kesilerek brandalara yapıştırıldı ve böylece posterler elde edildi. Ancak tamamen tuvalden kullanmak için dijital baskıya geçildi. Dijital baskı sayesinde kanvas baskı yöntemi uygulanmaya başlandı. Yapı olarak son derece sağlam olan kanvas bu özelliği ile reklam faaliyetlerine devam etmiştir. Ayrıca esnek yapısı brandanın kullanım alanını genişletmiştir. Reklamlarla birlikte kullanılmaya başladıktan sonra görsel olarak çok güzel sonuçlar alınmaya başlandı. Fiyat olarak diğer malzemelere göre daha ucuz olması da bir avantajdır. Baskı işlemi yapılmadan önce doğallığı bozulmadan beyaz renge sahip olan brandalar, bu renk sayesinde her renkte baskıya olanak sağlamaktadır.

Kanvas Baskı Nerelerde Kullanılır?

Baskıda beyaz rengin alt taraftan ayırt edilmemesi olumlu etki yapmaktadır. Kanvas baskı yönteminde en iyi sonuçların alınabilmesi için baskı ile uygulanacak görüntünün bir o kadar kaliteli olması gerekmektedir. Baskı işlemini gerçekleştiren ekip ve kullanılan ekipmanlar ne kadar iyi olursa olsun baskıya verilecek görüntü yüksek kalitede çekilmezse sonuç tamamen hüsran olacaktır. Bu nedenle baskıda yüksek çözünürlüklü ve kaliteli görseller kullanılırsa sonuç daha iyi olacaktır. Kanvas baskı işleminde kanvas üzerine aktarılmak istenen görsel dijital ortamda şablon haline getirilir. Kanvas daha sonra dijital baskı makinesine yerleştirilir.

Makine solvent bazlı boyayı tuval üzerine püskürtme tekniği ile işler ve işlem baskıyı bitirir. Bir süre kurumaya alınan ürün, kurutma işlemi tamamlandıktan sonra kullanıma hazır hale gelir. Dış mekanlarda kullanılmak üzere üretilen boyanın solvent bazlı olması önemlidir. Solvent bazlı mürekkep baskıdan daha hızlı kurur ve malzemeye güvenli bir şekilde nüfuz eder. Bu sayede daha kaliteli katı bir ürün elde edilebilir. Branda dışarıdaki rüzgar, su, güneş gibi etkenlere maruz kalacağı için dayanıklı olması istenmektedir. Hem baskıda kullanılan kanvas hem de üzerindeki solvent bazlı boya bu dayanıklılık kriterini rahatlıkla karşılayabiliyor. Bu da uzun yıllar kullanılmasını sağlar.

İki ayrı kullanım alanı vardır. İç ve dış mekan kullanımı için üretilen kanvas baskı son derece geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kullanımı için üretilen su bazlı boyaların kullanımına dikkat etmek gerekiyor. İç mekanlarda kullanıldığında insanlara dokunma ve koku alma ihtimali göz önünde bulundurularak insan sağlığına zarar vermeyecek boyaların seçilmesi önemlidir. Solvent bazlı boyaların dış mekanlarda kullanılmasında bir sakınca yoktur.

Kanvas Baskının Avantajları Nelerdir?

En büyük avantajı dayanıklı ve ucuz olmasıdır. Her bütçeye uygun maliyeti sayesinde en çok tercih edilen reklam araçlarından biridir. Kullanılan boyalar ve ürünler ana malzemenin dayanıklılığı sayesinde 5 yıla kadar kullanım ömrüne sahiptir.

Reklam ürünü, yapısı, iş yeri tanıtımı, reklam afişleri, kampanya afişleri, reklam afişlerini kaplayan PVC polyester üzerine dijital baskı ile üretilmektedir. Bu vinil reklam malzemesi, uygulanan en etkili ve en ucuz ürünlerden biridir. Kanvas Afiş Tabela Reklam sektöründe önemli bir yere sahiptir. Firmaların tanıtım ve tanıtımlarında, gayrimenkul alım satımlarında, kampanya tanıtımlarında kullanılmaktadır. Vinil Üzeri Dijital Baskılı Vinil Afiş veya Kanvas Düz Kanvas Poster Üzeri Folyo Kesim olarak kullanılmaktadır.

 

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..