Otobüs Reklam Giydirme! Araç Reklam Giydirme Firması İstanbul

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul Başakşehir’deki tesislerimizde A’dan Z’ye tüm araç giydirme işlemlerinizi yapmaktayız. Baskı, Montaj tüm işlemlerde uzman ekibimiz ile hizmetinizdeyiz. Detaylı bilgi ve sipariş için bize ulaşmayı unutmayın! -0212 643 75 50-

Aracınız; İşletmeniz için renkli bir reklamla süslenmenin faydaları şunları içerir:

Giydirilmiş araçlar, mesajınızın ve işinizin doğrudan hedef kitleniz tarafından dikkate alınmasını sağlar.
Gittiğiniz her yerde markanızı veya işletmenizi tanıtır.
Şirketinizin ne kadar çok arabası varsa, o kadar çok mobil reklam panosuna sahip olabilirsiniz.
Araç giydirme ile yüksek görünürlük ve görünürlük sağlayabilirsiniz. Araç giydirmeniz ile hedef kitleniz sizi kolayca fark edecektir.
Daha uygun maliyetlidir. Bu reklam formatı diğer reklam seçeneklerine göre hem öne çıkmakta hem de son derece uygun maliyetli sonuçlar sağlamaktadır.
Araç giydirme, marka ve modelinize uygun olarak tasarlanmış tam veya bölgesel bir kaplama işleminin uygulanmasıyla sunulan grafik bir işlemdir. Otomobil kaplama boyanıza zarar vermez; Aslında, orijinal fabrika durumunu korumasına yardımcı olur.

ARAÇ REKLAM GİYDİRME

Yoldayken nelere dikkat ediyorsunuz? Bir reklam panosu mu yoksa araçta yaratıcı bir şekilde tasarlanmış bir ‘tabela’ mı? Göz alıcı resimler, logolar ve desenlerle çizilmiş araba reklamlarını büyük olasılıkla gözleriniz fark edecektir. Araç giydirme, işinizi tanıtmanın ve marka bilinirliği oluşturmanın son derece uygun maliyetli bir yolu olabilir.

Basılı olarak veya araçları tamamen veya yerel olarak markalaştırarak, işletmenizin günlük olarak içinden geçtiği tüm insanlarla toplumsal farkındalığı astronomik olarak artırabilirsiniz; aracınızı sadece gezmek için değil, ayakta hareketli reklam olarak da kullanmanızı sağlar.

Fotoğraf çekimleri

Araç giydirme işleminden önce kaplanacak alanların uygun bir açıdan detaylı fotoğrafları çekilir. Çekilen resimler bilgisayar ortamında giydirildikten sonra nasıl görüneceği üzerine tasarımlar yerleştirilerek sunuma gönderileceği için net ve düzgün bir açıdan çekilmiş olması gerekmektedir. Çünkü araç giydirme işlemi bittiğinde görselin araç üzerinde nasıl görüneceğine dair firmanın onayı bu görseller üzerinden gerçekleşmektedir.

Ölçüm

Araç giydirme işleminin en önemli kısmıdır. Aracın tüm detayları ölçülmelidir. Aksi takdirde, iş eksik veya yanlış ölçü alındıktan sonra yazdırılırsa, yazdırmanın yanlış olmasına neden olur.
Bazen ölçü alma işleminde araç marka ve modeli belirtilirse yeni marka model araçların ölçüleri internetten bulunabilir.

Uygulama

Araç giydirme için en önemli unsurlardan biri çevredir. Otomobil çok güneşli, sıcak veya soğuk, rüzgarlı bir bölgede giydirilirse aracın uygulaması sırasında hava kabarcığı, katlanma, yırtılma gibi birçok sorun meydana gelebilir. Araç uygulama işlemi kapalı ortamlarda çok iyi ustalar tarafından yapılmalıdır. Kırılım Reklam olarak araç giydirme alanında profesyonel ekibimiz ile uygulamalar yapmaktayız.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..