Pankart Fiyatları! Pankart Yaptırma 2022

Bi Düşün Ajans ve Medya, İstanbul Başakşehir’de son teknoloji makineler ile pankart üretimi gerçekleştirmektedir. Hızlı ve kolay pankart üretimi için bizimle iletişime geçin. Detaylı bilgi ve siparişleriniz için bizlere ulaşın -0212 643 75 50-

Basılı afişler söz konusu olduğunda size sunulan pek çok seçenekle, merak ediyor olabilirsiniz: Hangi seçenek sizin için en iyisidir? Vinil afişiniz için iyi bir değer elde edip etmediğinizi nasıl anlarsınız? Bilgilendirilmiş bir seçim yapmanıza yardımcı olacak afiş fiyatlarını arayın konuşalım.

Afiş fiyatları için ister 1 adet (1m) ister 1000 adet olsun ihtiyaçlarınıza yönelik afiş baskı çözümlerimizden yararlanabilirsiniz. Online satılık ve kiralık emlak posterleri tasarlayın, en iyi fiyata online sipariş verin.

Pankart Baskı ve Kanvas Afişler

Pankart baskı ve kanvas afiş boyutları 50x70cm, 60x90cm, 70x100cm, 100x120cm, 100x150cm gibi ebatlarda değişiklik göstermektedir. Bu ebatlarda emlak firmaları kiralık satılık afişlerde hemen hemen tüm ebatları hatta daha büyük ebatları da kullanmaktadır. 280gr, 440gr ve 510gr vinil brandalar kurumsal gayrimenkul ve özel işyerlerinde tercih edilmektedir.

SOPALI PANKART YAPIM ŞEKİLLERİ

Afiş ve afişler genellikle duyuru, bilgilendirme, ürün tanıtımı, sürpriz kişiye özel baskılar gibi reklam ve tanıtım amaçlı kullanılmaktadır. Hem baskı maliyeti hem de baskı kalitesi açısından daha çok tercih edilmektedir. Bu ürünü sopalı veya sopasız veya kuş bakışı ile asmak çok kolay.

Kanvas Vinil Baskı Siparişi Vermeden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Branda siparişlerinizden önce brandayı kullanacağınız yere göre ölçü seçmeyi unutmayınız. Doğru yerde doğru bedeni kullanmak müşterinin dikkatini çekmek için çok önemlidir.

Kanvas tasarımlarınızı vermek istediğiniz mesaja göre profesyonelce hazırlamaya özen göstermelisiniz, özensiz bir tasarım markanızın imajını zedeleyecektir.

Afişler ve posterler; Bir ürünü tanıtmak, iç mekanları süslemek ve bir alanı işaretlemek için tercih edilen etiket türüdür. Reklam ve baskılarda sıklıkla tercih edilmektedir.

Afişler kullanıldığı yere göre dış mekan afişleri ve iç mekan afişleri olarak ikiye ayrılır. Dış mekan afişleri birçok malzemeden yapılabilir. Baskı, kesim ve kanvas baskı olarak en çok tercih edilenlerdir. Böylece birçok şekilde banner yapmak mümkündür. Dış mekanda kullanılacağı için dayanıklılığı oldukça yüksektir.

Bu, birçok destek seçeneği yaratır. Cam ambalaj karton ve köpük ile de yapılabilmektedir.

Tasarımınızı istediğiniz boyutta ve iyi bir baskı kalitesi için yüksek çözünürlükte hazırlamayı unutmayınız. İstanbul Başakşehir’de bulunan tesisimiz ile pankart üretimi yapmaya devam ediyoruz. Uzman ekibimiz ve güler yüzlü hizmetimiz ile siz değerli müşterilerimizin yanındayız.

Detaylı bilgi ve siparişleriniz için bizlere ulaşın -0212 643 75 50-

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..