Pankart reklamını nasıl yaparım?

Pankart, yıllardır en etkili ve kullanışlı reklam aracı olmuştur. Bi Düşün Medya ve Ajans olarak sizler için en etkili ve kalıcı pankartları, istediğiniz ebatta ve istediğiniz boyutta basıyoruz.

Reklam panoları, işletmelerin ürün ve hizmetlerini insanlara günlük faaliyetlerini gerçekleştirirken satmaları için basit bir yol sağlar. Bir reklam panosu reklamıyla en büyük başarıyı elde etmek için, kuruluşun önce reklam vereceği mükemmel reklam panosu alanını bulması gerekir.

İlan panosu sahipleri için reklam alanı satmanın en iyi ve en basit yolu, ilan panosunun kendisine bir reklam yerleştirmektir. Konumunuz birinci sınıfsa, yapmanız gereken tek şey bu olabilir. Telefon numaranızı reklama yerleştirin ve insanlara alanın satılık olduğunu bildirin. Ayrıca yerel işletmelerle iletişime geçebilir ve onlara, açık hava reklamcılık ihtiyaçları için mükemmel olacak boşta duran bir reklam panonuz olduğunu bildirebilirsiniz.

Ne kadar iyi bir satıcı olduğunuza bağlı olarak, bir işletmeyi mevcut kira sözleşmeleri sona erdikten sonra mevcut reklamlarını ilan panonuza taşımaya ikna etmek de mümkündür. Konum, reklam panosunun otobana ne kadar yakın yerleştirildiğiyle ilgili değil, daha da önemlisi civardaki potansiyel coğrafi izleyicilerdir. İlan panonuzun bulunduğu yere kıyasla potansiyel reklamveren ne tür bir pazarı hedefliyor? Rekabet, lokasyondaki mevcut reklam alanında büyük bir paya sahip mi? İlan panosu alanınızı satarken tüm bunlar göz önünde bulundurulması gereken faktörlerdir.

Bİ DÜŞÜN MEDYA İLE PANKART REKLAMLARI ARTIK DAHA KOLAY

Bazı reklamverenler, mesajlarını halkın gözünde tutmak için ülke çapında bir dizi reklam panosu satın almayı tercih eder. Bunu yapacak kapasiteniz var mı? Değilse, müşterinin isteklerini yerine getirmek için ortak olabileceğiniz başka billboard reklam şirketleri var mı? Sahadaki diğer profesyonellerle iletişim halinde olun ve böyle bir senaryonun meydana gelmesi durumunda anlaşmalar yapın.

Bi Düşün Medya ve Ajans, gerek Türkiye gerekse İstanbul’daki en büyük dijital baskı merkezlerinden biridir. Etkili teknik ekibi ve uzman kadrosu ile Bi Düşün Medya ve Ajans, istediğiniz ebat ve boyutta reklamlarınızı üretir. Kaliteli ve kullanışı bir ürün için bizimle iletşime geçebilir, üstün hizmete ulaşabilirsiniz. Herhangi bir reklam vermeden önce Bi Düşünün deriz…

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..