Pankart Sipariş! İstanbul Pankart Baskı Merkezi

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’da pankart baskı hizmeti sunuyoruz. Detaylı bilgi ve sipariş için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

Dijital Baskı Merkezi

En ucuz ve kaliteden ödün vermeden en hızlı dijital baskı çözümlerini siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. İstanbul’da uygun fiyatlarla basılan baskılarınızı tüm Türkiye’ye kargo ile gönderiyoruz. İç ve dış mekan uv baskı makinaları ile sorunsuz profesyonel bir firma ile çalışmak sizinde hakkınız. Bi Düşün Medya ve Ajans dijital baskı firması olarak uzun süredir İstanbul’dan tüm Türkiye’ye kusursuz hizmet.

Keşif, tasarım, baskı ve uygulama hizmetleri tek bir yerde. Uzman ekibimizle sizlere baskı öncesi baskı ve montaj hizmetleri sunuyoruz. Farklı firmalarla tek tek uğraşmamak için ölçüden grafik tasarım hizmetlerine, dijital baskıların basılmasından nakliye ve montaja kadar sizlere anahtar teslim hizmetler sunmaktayız. üstelik İstanbul’da daha ucuzunu bulamazsınız. ayrıca garanti kapsamında.

Bi Düşün Medya ve Ajans Dijital Baskı Merkezi olarak size özel tasarlanmış etkileyici tasarımlarda vitrinleriniz, sezonluk vitrin reklamlarınız ve araçlarınız için ucuz ve hızlı profesyonel baskı ve uygulama hizmetleri sunuyoruz.

Tek yönlü görüş (delikli folyo) malzemesinin en önemli özelliği, bir tarafının dışarıyı net olarak görebilmesi, diğer tarafının ise içini görememesi ve sadece yazı, reklam ve resimleri görebilmesidir.

Ofis ve iş yerlerinizi, bölmelerinizi ve ekranlarınızı, ışığı kısmadan, estetik ve etkileyici tasarımlarla kaplıyoruz. Hem özel şekillerde hem de baskılı olarak kumlama, frosting ve şeffaf vinyl folyo uygulaması.

Neden Bizimle Çalışmalısınız?

Kaliteli Dijital Baskı
160 cm genişliğindeki Roland iç mekan baskı makinemiz sayesinde fotoğraf kalitesinde kusursuz, kusursuz baskılar elde edeceksiniz.
320 cm genişliğindeki Maxima makinemiz sayesinde dış mekanlarda 2 yıl solmaya karşı garantili mükemmel iç mekan kalitesinde baskılar alacaksınız.
Dış mekanlarda her türlü hava koşulunda sıcak-soğuk, yağmur-kar gibi her türlü doğa etkenine karşı garantili dijital baskı.

Bi Düşün Medya ve Ajans dijital baskı merkezi olarak tüm enerjimizi ve tecrübemizi kalite ve garanti koşullarından ödün vermeden en uygun fiyatlara matbaa hizmetlerini sizlere sunmak için harcıyoruz. İstanbul’da ve Türkiye genelinde solmazlık garantisi verebilen firmalar arasında bizden ucuzu yok. Biz bu konuda istekliyiz. Fiyatlarımızı sitemizde yayınlıyoruz. Böylece diğer firmalardan farkımızı anlamış olacaksınız.

Bizimle çalışmaya başladığınızda tüm ekibimizin işinde uzman olduğunu anlayacaksınız. Telefonla bilgi aldığınız çalışanlarımızdan, sizi anlayan ve size özel çözümler ve tavsiyeler sunan satış kadromuza, hayalinizdeki tasarımları ortaya çıkaran grafik tasarım ekibimize kadar işinde uzman vizyoner çalışma arkadaşlarımıza sahibiz. dijital baskı operatörlerimizden montaj ve uygulama ekibimize kadar hayallerinizi en doğru şekilde gerçekleştiriyoruz. Sizleri bizimle çalışmanın farkını hissetmeye davet ediyoruz.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..