Promosyon Ürünler! Promosyon ürün baskı İstanbul

Promosyon ürünleri, firmaların bilinirliğini ve aynı zamanda müşterilerinin memnuniyetini artırmak için kullanılan en etkili basılı reklam araçlarından biridir. Firmalar yeni yılda, bayramlarda vb. kutlarlar. Özel günlerde müşterilerine promosyon ürünleri göndererek müşteri memnuniyetini sağlarlar. Reklamlarını daha geniş kitlelere duyurmak isteyen firmalar, katıldıkları etkinliklerde kendi logo ve adres bilgileri ile promosyon ürünlerini dağıtarak marka bilinirliklerini artırmaktadır. Bi Düşün Ajans ve Medya olarak son teknoloji makinelerimiz ve uzman ekibimiz ile sizlerin firmalarına ait promosyon ürünlerine baskı yapıyoruz. Hızlı ve kolay pankart üretimi için bizimle iletişime geçin. Detaylı bilgi ve siparişleriniz için bizlere ulaşın -0212 643 75 50-

bidusun.com.tr, 30’a yakın farklı promosyon ürünü ile müşterilerinin kağıt promosyon ürün ihtiyaçlarını karşılamaktadır. bidusun.com.tr’de uygun fiyatlarla online sipariş verebileceğiniz promosyon baskı ürünlerine göz atın.

Küp bloknotlar her sektörün ofis masasının vazgeçilmezidir… Firmanızın logosu ve adresinin yer aldığı promosyon küp bloknotlar ile müşterilerinizin masalarında kolaylıkla yerinizi alabilirsiniz. bidusun.com.tr’den 250 veya 500 sayfa online sipariş vererek promosyon küp bloknotlarınızı yazdırabilirsiniz.

Bİ DÜŞÜN MEDYA PROMOSYON ÜRÜNLERİ ÇEŞİTLERİ

Firma logonuzun ve adresinizin yer aldığı promosyon defterleri, müşterilerin sıklıkla kullandığı ve hatta yanlarında bulundurduğu promosyon ürünleri arasındadır. bidusun.com.tr adresinden uygun fiyatlarla promosyon not defterlerini online olarak yazdırabilirsiniz.

Promosyon takvimleri ve promosyon ajandaları özellikle yeni yıl gelmeden tüm firmaların hazırladığı promosyon ürünleri arasında yer almaktadır. Her ofis masasının vazgeçilmez ürünü olan takvimleri ve iş takibini kolaylaştıran ajandaları bidusun.com.tr’de bulabilirsiniz.

bidusun.com.tr’de 6 farklı promosyon takvimi bulunmaktadır. Bunlar; Poster duvar takvimi, üçgen masa takvimi, spiral masa takvimi, dikey masa takvimi, denizci takvimi, masa masa takvimi. 8 farklı tema seçeneği sunan takvimlerden dilediğiniz temayı seçerek online sipariş verebilirsiniz.

Promosyon kitap ayraçları firmalar tarafından tercih edilmesinin yanı sıra kişisel doğum günleri, düğün ve organizasyonlarda sıklıkla tercih edilen bir promosyon ürünü olarak dikkat çekmektedir. bidusun.com.tr’de özel veya kişiselleştirilmiş yer imi baskı siparişlerinizi online olarak verebilirsiniz.

Kendi logonuz ve adresinizin basıldığı promosyon karton çantalar ile markanızı daha geniş alanlarda kitlelere duyurabilirsiniz.

Klasörler, özellikle evrak işlerinin çok olduğu ofislerde düzeni sağlayan önemli bir ofis malzemesidir. İşlerini ayrı olarak dosyalamak isteyen şirketler genellikle klasörleri kullanır. bidusun.com.tr’de firmanıza özel tasarladığınız klasörleri yazdırabilirsiniz.

Hızlı ve kolay pankart üretimi için bizimle iletişime geçin. Detaylı bilgi ve siparişleriniz için bizlere ulaşın -0212 643 75 50-

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..