Vinil Baskı Fiyatları! İstanbul Vinil Baskı Tesisleri

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’da bulunan Dijital Baskı merkezimizde Vinil Baskı gerçekleştiriyoruz. Detaylı bilgi için bizi arayın. -0212 643 75 50- Fiyat bilgisi ebat ve kaliteye göre değişkenlik gösterir. Bu yüzden telefonda bilgi alabilirsiniz.

“Vinil” kelimesini sık duyuyorsanız ama anlamını bilmiyorsanız doğru yere geldiniz diyebiliriz. Öte yandan vinil nedir ve ne işe yarar sorularının cevabını biliyor ancak vinil ile ilgili diğer konuları merak ediyorsanız yine de doğru içerikleri okuduğunuzu söyleyebiliriz.

Ancak bugün sadece plastik sanayi, matbaacılık, giyim ve daha birçok sektörde kullanılan vinil denilen malzemeyi sadece matbaa sektöründe inceleyeceğiz.

Çünkü tüm baskı ihtiyaçlarınız için en uygun çözümleri sunan online matbaanız Matbuu olarak, baskı ihtiyaçlarınızı karşılamak için vinili sıklıkla tercih edilen bir malzeme olarak tanıtmayı hedefliyoruz.

O halde dilerseniz vinil hakkında en sık sorulan soruların yanıtlarını birlikte bulmaya başlayalım.

VİNİL NEDİR?

Bir tür organik bileşen olan vinil, daha anlaşılır bir şekilde bir PVC türüdür. Vinil nedir sorusuna biraz daha açıklık getirmek gerekirse; Oldukça dayanıklı, sert ve hafif bir malzeme olduğunu söyleyebiliriz. Bu avantajlı özelliklerinden dolayı birçok farklı kullanım alanında karşılaşmanız muhtemel olan vinil, başta da belirttiğimiz gibi baskı alanında sıklıkla tercih edilmektedir.

Dayanıklı ve uygun maliyetli bir baskı malzemesi olarak reklam ve tanıtım ihtiyaçlarına cevap veren vinil üzerine dijital işleme, vinil baskı veya diğer bir deyişle kanvas baskı olarak adlandırılır.

Çoğunlukla dış mekan baskı ürünü olarak kullanılan vinil baskı; Firmaların kampanya duyuruları, ürün veya hizmet tanıtımları ve marka bilinirliği amaçlarıyla tasarlanabilir. Artık vinil nedir sorusuna cevap vermiş olduğumuza göre artık bir çeşit dijital baskı malzemesi olan vinilin iş tanıtımı ve kurumsal imaj için kullanım alanlarına göz atabiliriz.

Vinil baskının etkili bir pazarlama aracı olabilmesinin baskı kalitesi ve çözünürlüğü ile doğrudan ilişkili olduğundan daha önce bahsetmiştik. Bu özelliklere sahip olan vinil baskı/tente baskı, pazarlama amacının gerçekleşmesine destek vererek misyonunu fazlasıyla tamamlayabilir.

VİNİL BASKI NERELERDE KULLANILIR?

Vinil baskı daha önce de belirttiğimiz gibi tanıtım ve pazarlama amaçlı dış mekan baskı malzemesi olarak değerlendirilmektedir. Bu doğrultuda vinilin başlıca kullanım alanları afiş, afiş, tabela ve stant olarak sıralanabilir. Hafif ve sağlam bir malzeme olduğu için çeşitli alanlarda rahatlıkla kullanılabilen vinil baskı, isteğe göre iç malzeme olarak da kullanılabilir.

Sadece işletmeler tarafından değil, kamu kurumları ve bireyler tarafından da uygulanan vinil baskı veya kanvas baskı, yüksek çözünürlüklü ve kaliteli baskı özelliği olmadığı sürece etkili bir tanıtım malzemesi olarak değerlendirilemez. Peki en etkili reklam çözümlerinden biri olan vinil baskı yüksek çözünürlük ve kalitede olursa ne gibi avantajlar elde edebilirsiniz?

Öte yandan yağış gibi olumsuz hava koşullarına dayanıklılığı da vinil baskı için tercih sebebi oluşturuyor. Ayrıca vinil baskılar uzun bir kullanım ömrü sunar. Bu, reklam ve tanıtım süreçleri için üretilen bir vinil baskının uzun yıllar kesintisiz olarak amacına hizmet edebileceği anlamına gelir.

 

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..