Vinil Cephe Giydirme! İstanbul Vinil Baskı

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak, İstanbul’daki tesislerimizde Vinil Cephe Giydirme yapmaktayız. Detaylı bilgi için bize ulaşın.

Cephe kaplama firmalarını tam anlamıyla tanıtan ve fark etmelerini sağlayan en önemli reklam türlerinden biridir. Cephe kaplama, tüketici tarafından doğrudan görülebilen bir reklam çalışmasıdır.

VİNİL CEPHE GİYDİRME NEDİR?

PVC esaslı organik bileşenli bir malzeme olan branda-vinilin uzun yıllardır kullanıldığını ve bir süredir baskı işlemlerinde sıklıkla kullanıldığını söyleyebiliriz. Günümüzde geniş bir alana yayılan Vinil Baskılı Kanvas nedir? İstenilen ebatlarda baskıya yön vermesi ve diğer baskı malzemelerine göre oldukça düşük bir maliyet içermesi tercih edilme sebeplerinden biridir. İç ve dış mekan baskıya uygun bir yapıda üretilen malzeme iç mekanlarda kullanılacağı zaman, insanlara dokunma ve koku alma ihtimaline karşı sağlığa zararsız boyalar kullanılarak, gözden kaçırılmaması gereken önemli bir husustur. özellikle çocuklar.

Birden çok tekniği bünyesinde barındıran dış cephe kaplama, hem binaların hem de binalarınızın daha sağlıklı bir şekilde korunmasını sağlar. Aynı zamanda dış cephe kaplama işlemleri binalara estetik bir görünüm katmaktadır.

Binalara cephe kaplama ısı yalıtımı ile estetik görsellik kazandırmanın yanı sıra Print Service ailesi olarak diğer dijital baskı reklam uygulamalarını da yapmaktayız.

Özellikle büyük firmaların tanıtımında ve tanınmasında cephe kaplama çok önemli bir rol oynamaktadır. Bu talebe göre seçilen dış cephe kaplama ürünleri ile firmalara en uygun ve en uzun ömürlü dış cephe kaplama reklamları oluşturulmaktadır. Bu tekniklerden biraz bahsetmek gerekirse;

Tek yönlü görüş olarak da bilinen perfore folyo kaplama cam yüzeyler üzerine uygulanmaktadır. Delikli ve yapışkan bir malzeme olan folyo ile yapılan reklamlar oldukça ilgi çekici görünmektedir. Dışarıdan bakıldığında reklam çalışmasını görünür kılarken, içeriden bakıldığında reklam sadece ince bir cam filmi gibi görünür. Gelen güneş ışığını hafifçe kırar.

Folyo kaplama kompozit veya cam yüzeylerde kullanılır. Cama sürüldüğü takdirde içeriden bakıldığında içeriden görünmemektedir. Bu özelliğinden dolayı genellikle kör yüzeylerde tercih edilmektedir. Folyo kaplamanın arka yüzeyi beyazdır.

Perfore vinyl siding veya file özellikle perfore folyo kaplamanın kullanılamadığı alanlarda tercih edilmektedir. Gerdirme işleminden sonra, görüntüyü daha net hale getirmek için kaplamanın çevresine alüminyum bir çerçeve uygulanır.

Silikon Cephe Giydirme Nasıl Yapılır?

Cam cephe kaplama teknikleri arasında en çok tercih edilen kaplama tekniği olan silikon cephe kaplama, alüminyum ve cam ile uygulanabilmektedir.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..