Yapışkanlı Folyo Baskı ve Fiyatları

Bi Düşün Medya ve Ajans olarak İstanbul’da Folyo Baskı yapmaktayız. Detaylı bilgi ve sipariş için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

Yapışkanlı folyo baskıyı hem iç hem de dış mekanlarda rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Özel içeriği sayesinde 3 yıl boyunca güneş ışınlarından ve kötü hava koşullarından etkilenmeyen varak baskıyı yıllar sonra bile ilk günkü renkleriyle kullanabilirsiniz. Şeffaf folyo, gümüş varak ya da kumlanmış varak seçeneklerini ihtiyacınıza göre seçebilir, standart ya da özel kesimli folyoları dilediğiniz ölçüde sipariş edebilirsiniz. Basmak istediğiniz folyo boyutunu seçin, gerisini Bi Düşün’e bırakın!

İhtiyaçlarınıza göre varak türünü seçin, varak baskı ölçülerini yazınız. Bi Düşün’ün pratik ücret hesaplayıcısı m2’yi pratik bir şekilde hesaplasın ve varak baskı fiyatını hesaplasın. Ardından, çevrimiçi tasarım panelini kullanarak tasarımınıza başlayın. Siparişinizi çevrimiçi olarak kolayca verin.

FOLYO BASKI ÇEŞİTLERİ VE FİYATLARI

Yaptırmak istediğiniz folyo ister vitrin reklamı ister cam folyo olsun ihtiyacınıza uygun tasarımı Bi Düşün’ün online tasarım panelini kullanarak kolayca yapabilirsiniz. Hazır bir tasarımınız varsa sisteme yükleyin, gerisini Baskı Adam’a bırakın. Bir tasarımınız yoksa ve kendiniz tasarlamak istemiyorsanız, profesyonel bir tasarımcı ile anlaşın ve şık ve güzel folyonuzu tasarlatın.

Bi Düşün size varak için uygun fiyatları sunar, hızlı ve kaliteli bir şekilde basar ve söz verdiği tarihte teslim eder. İstanbul’dan sipariş veriyorsanız, kurye teslimatını da seçebilirsiniz veya ben kendim alırım.

Yapışkanlı folyo baskı ürünümüz opak beyaz olduğu için istediğiniz ölçülerde de baskı yapılmaktadır. Küçük ebatlı veya büyük ebatlı sticker baskılarınızı cam veya sert pürüzsüz yüzeylerde, iç veya dış mekanlarda, reklam amaçlı veya farklı amaçlarla kullanmanız uygundur. Önerilen kullanım süresi 2-3 yıldır. Outdoor ürünü olduğu için olumsuz hava koşullarına uzun süre dayanabilir.

Genişlik ve yükseklik ölçülerinizi santimetre cinsinden girin. Örnek: 150×200 (cm yazmanıza gerek yok) sizin için toplam metrekare ve toplam tutarı otomatik olarak hesaplayacaktır. Hazır tasarımlar ayrıca harf hataları gibi diğer hatalara karşı da tarafımızca kontrol edilir ve sizden son onay alındıktan sonra baskı işlemine geçilir. Hazır tasarım gönderdiğinizde gözden kaçan hatalardan firmamız sorumlu değildir. Tasarımınız hazırsa ve ihtiyacınız olan ürün hakkında bilginiz varsa işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilmeniz için bu sistem oluşturulmuştur.

M2 hesaplamasının çalışabilmesi için en az 6 m2 baskınızın olması gerekmektedir. Bunun altındaki baskı siparişleriniz için özel fiyat oluşturulur.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..