Yapışkanlı Folyo Dijital Baskı! İstanbul Folyo Baskı Merkezi

Bi Düşün Medya ve Ajans İstanbul’daki tesislerinde Türkiye’nin her  yerine Folyo Baskı hizmeti sunmaktadır. Detaylı bilgi ve sipariş için bize ulaşın. -0212 643 75 50-

Yapışkanlı folyo baskıyı hem iç hem de dış mekanlarda rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Özel içeriği sayesinde 3 yıl boyunca güneş ışınlarından ve kötü hava koşullarından etkilenmeyen varak baskıyı yıllar sonra bile ilk günkü renkleriyle kullanabilirsiniz. Şeffaf folyo, gümüş varak ya da kumlanmış varak seçeneklerini ihtiyacınıza göre seçebilir, standart ya da özel kesimli folyoları dilediğiniz ölçüde sipariş edebilirsiniz. Basmak istediğiniz folyo boyutunu seçin, gerisini Bi Düşün Medya ve Ajans‘a bırakın!

Bİ DÜŞÜN MEDYA VE FOLYO BASKI HİZMETİ

İhtiyacınıza göre folyo çeşidini seçin, folyo baskının boyutlarını yazın. Bi Düşün Medya ve Ajans‘ın pratik ücret hesaplayıcısını m2 hesabını pratik şekilde yapsın ve folyo baskı fiyatını hesaplayın. Sonrasında online tasarım panelini kullanarak tasarımınızı yapmaya başlayın. Siparişinizi kolayca online verin.

Yaptırmak istediğiniz folyo ister vitrin reklamı ister cam folyo olsun ihtiyacınıza uygun tasarımı Bi Düşün Medya ve Ajans’ın online tasarım panelini kullanarak kolayca yapabilirsiniz. Hazır bir tasarımınız varsa sisteme yükleyin, gerisini Bi Düşün Medya ve Ajans‘ın bırakın. Bir tasarımınız yoksa ve kendiniz tasarlamak istemiyorsanız, profesyonel bir tasarımcı ile anlaşın ve şık ve güzel folyonuzu tasarlatın.

Bi Düşün Medya ve Ajans size varak için uygun fiyatları sunar, hızlı ve kaliteli bir şekilde basar ve söz verdiği tarihte teslim eder. İstanbul’dan sipariş veriyorsanız, kurye teslimatını da seçebilirsiniz veya kendiniz de alabilirsiniz.

Folyo baskı yöntemi ile tarafımızca yapılan baskılar iç ve dış mekanlarda en sık kullanılan baskı türleri arasındadır. Bunun en önemli sebebi ise kullanımının oldukça rahat, uzun ömürlü ve uygun maliyetli olmasıdır.

One Way Vision! Folyo baskı yöntemi ile tarafımızca yapılan baskılar iç ve dış mekanlarda en sık kullanılan baskı türleri arasındadır. Bunun en önemli sebebi ise kullanımının oldukça rahat, uzun ömürlü ve uygun maliyetli olmasıdır.

Folyo Harf Kesimi! İstediğiniz ölçülerde sticker çalışmaları kalite ön planda tutularak en temiz şekilde özel makinelerimizde tarafımızca yapılmaktadır. Bize bir tasarım gönderirseniz, istediğiniz görselin daha hasta çalışmasını hızlıca yapıp teslim ediyoruz.

 

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..