Baştan sona katalog tasarımı

Kurumsal kataloglar sunulan ürün ve hizmetler için en iyi vitrin vardır tarafından şirketiniz. İyi bir katalog, kuruluşunuzun müşterilerine en iyi danışmanlık ve satın alma araçlarını sunma çabasını vurgular.

Bu basılı kataloglar kurumsal imaja artı katmaktadır.
Bir prestij, kalite ve güven unsuru olarak takdir edilmeleri için katalogların tasarımına ve baskısına özen gösteriyoruz.

Bir katalogda, iletmek istediğimiz bilgileri basitliğe ve iletişimsel netliğe öncelik vererek düzenlemek çok önemlidir. Kullanıcılar, ihtiyaç duydukları ürün veya hizmeti temiz ve iyi yapılandırılmış bir katalogda daha kolay bulacaktır.

Bi Düşün Medya ve Ajans, Katalog Tasarım konusunda uzman hizmeti sunar. Tek yapmanız gereken bizleri aramak.

Kurumsal veya ürün kataloğu oluşturmak için izlediğimiz süreç:

Katalogda yer alması gereken ve analiz edildikten sonra ve her zaman sizinle koordinasyon içinde olması gereken dokümantasyonu topluyor ve düzenliyor, dağıtım, tasarım, format, destekler ve bitişler açısından farklı çözümler sunuyoruz.

Tüm bu yönler tanımlanarak model sayfalarını, katalog kapağını, indeksi, ürün sayfalarını, hizmetleri, kapakları vb. Tasarlamaya devam ettik … Kataloğu oluşturan tüm unsurların tasarım çizgisinde tutarlılığı korumak önemlidir. .

Hepsinin aynı iletişim, renk ve ayarı sürdürmesi için resimlerin seçimine özen gösteriyoruz.

Sonuçları değerlendirebilmeleri ve fikirlerini sunabilmeleri için müşteri ile doğrudan iletişim kuruyoruz.
Müşteri tasarım hattını onayladığında, katalogun her sayfasını, yapıldığı gibi örneklerini sunarak düzenlemeye başlarız. Son olarak, son çalışmayı düzenleyeceği baskı şirketine gönderiyoruz.

Dilerseniz, web sitenizden indirilebilmesi, postayla gönderilebilmesi veya başka bir platform veya sosyal ağdan bağlanabilmesi için PDF kataloğunun daha düşük ağırlıklı bir versiyonunu oluşturabiliriz.

Kataloğu baştan basımına kadar oluşturmanıza yardımcı olmaktan, yayıncılık alanında edindiğimiz deneyimlerden kaynaklanan tavsiyeler ve fikirler sunmaktan mutluluk duyarız.

İyi tasarımın önemi

Katalog tasarımı baskılı bir vitrin işinizi edilir. Hem ürünler hem de hizmetler yenilikçi ve etkileyici bir tasarımla sergilenmelidir .

Detaylı bir brifing ile, tasarıma başlamak için bize fonksiyonların, mesajların, hedef kitlenin ve diğer ilgi alanlarının neler olacağı konusunda bilgi verebilirsiniz. Bu şekilde sadece çekici bir kataloğunuz olmayacak, aynı zamanda etkili ve pratik olacaktır .

Katalog tasarımınızı basmayı düşünüyorsanız, size hızlı ve ucuz bir çözüm de sunuyoruz. İş hacmimiz sayesinde yazıcılarla mükemmel anlaşmalarımız var. Bitirmeler, fikirler ve nihai sonucu iyileştiren diğer faktörler hakkında size tavsiyelerde bulunacağız.

Etiketler:

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..