e-ticaret Ürün Katalog Tasarımı

Bi Düşün Medya olarak, sürekli olarak e-ticaret web sitenizi tasarlamak. Ve geliştirmek için mevcut olan en iyi özel programcıları seçmeye çalışıyoruz. Mükemmelliğe olan bağlılığımız. Müşterileri sitenizde tutan veya satışlarınızı artıran çekici. Ve bilgilendirici bir ürün kataloğu tasarlamamızı sağlar. Uzman tasarım danışmanlarımız ve geliştiricilerimiz. Gün boyunca ve yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde çalışmak. Ve kâr elde etmek için gerekli tüm unsurlara sahip web sitelerinin nasıl geliştirileceğini tam olarak bilirler .Web sitenizde fiziksel veya teknik sorunlarınız varsa. Bunları düzeltmenize yardımcı olmak isteriz. Aslında, müşterilerinizin kullanımı kolay. Ve her seferinde tekrar gelmelerini sağlayacak veya profesyonel bir görünüme sahip bir web sitesi oluşturmak. İçin benzersiz ihtiyaçlarınızı karşılamak en büyük önceliğimizdir.

İşi Destekleyen Kataloglar

Bir ürün kataloğu geliştirme danışmanı kılavuzunun yardımıyla, işletmeniz için nihai kataloğu tasarlamak için sitenize tam olarak ne yapılması gerektiğini görebileceksiniz. En çekici ve etkili katalogları oluştururken yılların başarılarına sahibiz ve müşteriler web sitenizi ziyaret ettiğinde işletmeniz için istediğiniz görünümü ve hissi nasıl yaratacağımızı biliyoruz.

Bi Düşün Medya ve Ajans, Katalog Tasarım konusunda uzman hizmeti sunar. Tek yapmanız gereken bizleri aramak.

Sizi Ayıran Özellikler

Web tabanlı ürün kataloğu yazılımı oluşturmak, Clarity’deki e-ticaret uzmanlıklarımızdan biridir. Yıllarca süren başarılı yazılım tasarımı veya müşterilerimizin web sitelerinin çalışma kolaylığı, ekibimizin neyin en iyi sonucu verdiğini bildiğinin kanıtıdır. İşletmeniz için verimli çalışan yazılımı üretmek için en son teknikleri kullanıyoruz. Web sitenizde bir istek listesi, bir e-posta seçeneği veya ürün incelemesi istiyorsanız, bunları ve daha birçok özelliği sizin için oluşturabiliriz. Müşterilerinize siparişlerinin durumunu bildirmenize veya otomatik e-postaların yanı sıra diğer özelleştirilmiş özellikleri ekonomik bir maliyetle sunmanıza olanak tanıyan özellikler tasarlayabiliriz. Yazılım tasarımınızı bitirdikten sonra, bir sonraki adımda veya yapacağınızı merak ederek sizi zor durumda bırakmayacağız. Siz eklerken, silerken,

 

Neden Önemlidir

  • Kullanıcı Deneyimini İyileştirmek İçin Tasarlandı
  • Müşteri Memnuniyetini ve Bağlılığını Artırın
  • Satış Gelirinizi Artırın
  • Maliyetleri Düşürürken Sipariş Vermeyi Kolaylaştırın
  • Satış Siparişlerini ve Yerine Getirmeyi Otomatikleştirin
  • Ortalama Sipariş Büyüklüğünü% 44 Artırma (Forrester)

 

Bir Harvard araştırması, bir sayfaya ulaşır. Sonraki 50 ms içinde bir web sitesi ziyaretçisinin, işletmenizin ne kadar profesyonel olduğuna karar verdiklerini gösterdi. Tam bir saniye bile değil. İyi bir ilk izlenim ve de bırakmayı göze alamazsınız. Bir şirketin kataloğunu çevrimiçi hale getirmesinin nedeni veya dönüşümleri artırmaktır. Sizden satın almak isteyen bir ziyaretçiyi alıp geri çevirmek ya da kötü bir katalog deneyiminden daha kötü bir şey yoktur.Kataloğunuzun hak ettiği ilgiyi aldığından emin olun. Çevrimiçi ürün kataloğu ihtiyaçlarınızı görüşmek için bugün Bi Düşün Medya ve Ajans’ı arayın.
Etiketler:

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..