Güçlü bir Katalog Tasarımı nasıl olmalı?

Kaliteli broşür ve katalog tasarımı, iş sunumlarınızda, pazarlama ve satış girişimlerinizde yardımcı olur.

Pazarlama Teminat Tasarımı

Etkili olabilmeleri için broşür ve katalogların görsel olarak çekici olması ve net bir mesaj iletmesi gerekir.  Bi Düşün Medya ve Ajans’ta tasarım ekibimiz, her bir mal veya hizmetinizi heyecan verici ve unutulmaz bir düzende sunmak için personelinizle birlikte çalışacaktır.

Tamamlandığında, pazarlama teminatınız, işletmenizi sergileyen bağımsız bir araç olacaktır. Materyallerinizi baskı ortaklarımızdan biriyle bastırabiliriz veya son broşür tasarımınızı seçtiğiniz yazıcı ile kullanıma hazır bir dosya formatında sağlayabiliriz. Mevcut talebi karşılamak için, birçok broşür ve katalog aynı zamanda dijital olarak PDF olarak veya bir mikrosite aracılığıyla interaktif olarak teslim edilmektedir; ekibimiz size her iki temas noktasından da yardımcı olabilir – baskı ve dijital için tasarlıyoruz.

Amaca yönelik tasarım

Kullanıcı merkezli tasarım sadece bir başlangıç ​​noktasıdır. En iyi uygulamalardan analitiğe kadar içgörülerle donatılan çözümlerimiz stratejiktir ve araştırma ve keşfe dayanır. Hem beceri hem de sihirle yönlendirilen sonuç, hem basılı hem de dijitali kapsayan uyumlu bir üründür.

Deneyimler tasarlıyoruz

Her şirketin kendisini benzersiz kılan bir hikayesi vardır ve bu hikaye ilgi çekici ve ilham verici olmalıdır. Deneyimsel tasarım sürecimiz, deneyimsel tasarım yöntemleriyle marka ve tüketici arasında duygu ve etkileşim yaratır.

Genel kurumsal kimliğinizle el ele gidecek profesyonel tek sayfalık cihazlar üretebiliriz. Markayı kucaklamak ve hikayeyi kapsamak. Kaliteli pazarlama yardımcı tasarımı, işletmenizin imajına yardımcı olur ve satış ve pazarlama girişimleriyle birlikte çalışır.

Tek sayfalık satış sayfaları

Etkili bir sayfalık bir sayfa, genel tasarım gibi temel marka bileşenlerine vurgu yaparken aynı zamanda ürününüz hakkında bilgilendirici bilgiler sağlayarak hedef pazarınız için marka bilinirliğini ve kitleyi elde tutma oranını artırabilir. Müşterilerinizin ilgisini çekmek için malzeme oluştururken müşterinizin neye ihtiyacı olduğunu bilmek ve ürününüzün onlar için çözeceği sorunlara yönelik çözümleri göstermek önemlidir. İster bir farkındalık aracı olarak ister doğrudan yanıt almak için kullanılsın, tek sayfalı web siteleri marka bilinirliği yaratır ve müşteri edinme ve elde tutmayı etkiler.

Kreatif ve İnovatif Hizmetler Sunuyoruz

Hayal ve estetiği merkezine alan, tasarımların kreatif fikirlerle buluştuğu noktada olan Bir Ajans Düşünün..